Ihme treenit, meijän toko treeneissä ei ollu kettää...Nooh mentiin Outin kanssa kattoo maastoja. Hyvälle näyttää, sulaa on. Päätettiin ottaa esineet, tosin ne oli jumissa mun muuttokuorman takana, joten käytin Tommin räkimiä leluja..Tommi teki eka ja me sitten. Outi vei esineet Sylvin nähden, Syy ihan intona..luulin kyllä, et se oli hakemassa äijiä, mut ei..kyllä se tiesi mitä pitää tehdä, eka ja toka nousi helposti, kolmannella meni alueelta ulos, mut sai hienosti hajun ja haki vikan esineen. Hyvä Syy, palkaksi leikkiä ja nakkeja.

Käytiin viel tokottelee yliopiston pihalla...ei tullu pölöstreeniä

Seuraamista ympyrän pyörimisella ja vasemmalla kädellä, kyttäili merkkejä..ei ollu hyvä.

Idari seiso, istu maahan.vikassa seuraamista, nyt seuraaminen hyvä, mut maahanmeno avuilla.

Luoksetuloa kirrolla ja pari pysähdystä..maahan menoo namilla. Ihan ok, nopeampia reaktioita.

Ruutu, merkki hyvä, korjailee nyt vaan itse paikkaa liikkeenohjaajan käskystä. Ruutu hiukka kadoksissa, mut löyty kuiteskiin. Pysäytin liian hätäseen. lähempää pallolla ja sama ilman palloa, nyt maltoin odottaa.

Tässä kohtaa Tomppa treenas..

Tompalla ongelmia autoon menossa ja Sylvi liekitti ittesä siihen mukaan..Metalli meni sit ihan kätöseen...Ääntä tuli nostossa..ja lähdössäkin..Hääsin Syyn pois ja leikin itse pallolla..Tokalla yrityksellä ääni lähdössä..laitoin koiran autoon. Nef treenas..Sylvi ulos pallo käteen metallin lähdössä taas ääni..Toruin ja hyi hyi..sanoin..meni kivelle, jota luuli merkiksi ja sitten tarjosi kapulan hakemista hiljaa..kehuin..Pallo taskuun ja uudestaan ole hyvällä nyt hiljaa..Onneksi oma hermo piti koko ajan, hyvä minä.

Ohjattu, nooh oikea ja ruutuun päin samalta merkiltä kuin ruutu..ois pitäny tajuta et liian vaikea, meni ruutuua kohti, pysäytin ja takas merkille. Ääni ja hermostuminen, keskimmäinen..plaah..Helpotettiin ja sitten pysty tekee hiljaa. Lopuksi merkin palkkaus..

Tunnari..Kuten viime viikolla nyt rivi..Oli ekalla joteskin hermona ja kävi haistelee kapulat ja paineli kuselle..Arvasin, ois pitäny tajuta rauhotella enemmän. Palasi kapuloille ja toi oman. Toinen ympyrässä, tämä parempi, ei pissattanu enää..

Kaket I-M noin kympistä hyvin..I-S pikkasen etenpää ja T-S piti eka muistutella kyykystä, sitten muisti tekniikan myös seisten.