Eilisen laiskottelun jälkeen tällä päivälle jäi paljon treenattavaa..tai en mä oikeesti laiskotellut vaan meloin 15,4 km. Kiitos Caisalle edellä mainitusta reissusta.

Esineet:

Kävin treenaamassa hyvin pikaisesti. Alue 50 m pitkä ja noin 30 leveä kuusi metsä.  Viisi esinettä, joista kaikki nousi. Tarpeeksi kauksikin eteni, mutta työskentely olisi voinut olla parempaa..söi mm. heinää välillä jne. Parannan esineistä tulevaa palkka.

Tottikset:

Heti alkuunsa unohdin treenata paikalla oloa. :( Seuraaminen hyvä (narulelu edelleen kädessä), ei reagoinut ampumiseen. Istuminen hyvä ja nopea, palkkasin siis siitä heti. Maahan meno hieno (Reijan kommentti: "ihanan nopea, mutta tyttömäisen pehmeä maahanmeno.") Tasamaa nouto erinomainen, samoin hyppy..A:lla tuli ääntä nouto liikkeestä ja sitä sit piti hangata..mikähän olisi parempi keino, kuin tuo hankaaminen..meinaa tulla vaan lisää ääntä siitä?!? Eteenmeno eka pallolla ja sit ilman palloo ja maahanmeno käskyllä; jäi molemmilla kerroilla istumaan ja meni vasta toisesta alas, pyh. Sit vein vielä pallon ja lopetin siihen. Huomenna otan eteenmenon maahanmenolla ja teen kaikkeni, et se kans menee ekalla maahan ja sen jälkeen vaan pallon kanssa.  Mut kaiken kaikkiaan hyvin meni, ainaski minusta! Kiitos Reijalle treeniseurasta. Reijan penne oli niin ihana, ja sen maahan meno oli ehkä hienoin pikkupennun maahanmeno, mitä on aikoihin nähty!

Agiliito:

Kävin ottaa parit hypyt ja pujottelua ihan vaan muistin virkistämiseksi. Kepit menee molemmilta puolelta kivasti..Vauhti oli vaan kyseisellä esteellä kadonnut jonnekkin :( Mulle kyl tuli hiki vauhdin tippumisesta huolimatta.