No niin, Näpsä on ollut nyt yskimättä viisi päivää, lupaavalta näyttää. Tosin nyt molemmat takajalat suojattuna ulkoillessa, sillä kaksi anturan reunusta aukee joka ikinen päivä hangessa. Hoh hoijaa..

Samaan syssyyn päätin leikata Sylviltä kohdun pois, ni ollaan sitte nyt kerralla saikulla. Sylvin leikkausmeni hyvin ja sai kovasti kehuja vatsalihaksistaan. Sylvi on niin urhea ihana sininen.

Tänään illalla päätin sitten aloitella Näpsän treenaamista pitkän tauon jälkeen ja menin tuohon vieireisen koulun kentälle treenaamaan.

  • Seuraamista useaan eri otteeseen. Mä niin inhoon tätä seuraamista. Miten se voi olla niin hanurista. Koetin palkkailla niistä pätkistä jolloin kattoi mua, eikä taivasta..Pääsääntöisesti hiihtää edelleen siinä sivulla (oikealla paikalla tosin) ja tuijottaa taivasta.
  • Jäävät oli hyviä. Palkkasin pallolla.
  • Luoksetulon loppuasento meni pläskiks, hyppäs vasten useampaan kertaan.
  • Noudot metallilla ja puisella. Kivasti teki, koetin palkata sivulla luvan odottamista.
  • Paikalla olo, Tosi hyvä Näpsäksi. Takana leikki lapsia ja se ei tuntunut haittaavan.
  • Ohjattu, merkki hienosti..Tykkää siitä, sai pallioa aika useasta merkistä. Vasenta ja oikeata suuntaa palloilla. Kivasti meni, tosin oikealle mennessa muisti kentällä olleet keksit ja kävi eka syömässä ne. En tajua, miksi ihmislapset eivät syö eväitään vaan kylvävät ne pitkin koulun kenttää. Ohjatusta tuli hyvä mieli.

Sinänsä Näpsällä alkaa olla alokas luokka lähes paketissa, asenne on vaan vääränlainen, etenkin seuraamisessa. Tarviin oikeesti jeesiä tuohon seuraamiseen... Hitto, hitto, hitto...