Neiti Näpsä kävi jäljellä, maasto tasaista ja helppo kulkuista. Jälki noin. puoli tuntia pitkä ja noin 70metriä..kaartuu taas vasemmalle! Aina teen noin päin..nyt kaarros tosin muitutti ihan oikeaa kulmaa.

Hirveellä imulla oli menossa, ihan ku muka tietäs, mitä ollaan menossa tekee. Jäljen alun nosti hienosti, mutta sen jälkeen vauhti vain kiihtyi.. piti jarrutella..ja minäkö luulin, että se ois syöny päiväruokasa siellä..ei kerenny.  Sinänsä jäljestää kivasti, mut pirumoisella kiireellä. Apua, apua..Hätäpuhelu Tallinnan lentokentällä (Sannalle) ja mittee tehhää.

Seuraavalla kerralla: Alkuun isompia palkkoja, että rauhottuu. Loppupalkka pienemmäksi. Jälki vanhempi ja mutkittelevampi..myös maaston vaihteluita voi jo ottaa..No, niin..Näillä mennään. Täytyy muistaa tehä ensi kerralla edes osa.

Sylvin hakutreenit menivät tänään nappiin, huh! Kivat, helpot, palauttavat, motivoivat ja suorat treenit. Neljä laatikkoa: Maalimies mennyt piilolle hyvin kiertäen ja jää haamuksi, lähetys suoraan edestä. Lisäksi alue oli tallattu normaalia syvemmäksi, jotta saatiin kunnon suorapisto-treeni. Hirveellä innolla kaikille. Sai maalimieheltä suoran palkan...Omistaja ja koira tyytyväisiä! Ihan kiva tehä välillä onnistuneita treenejäkin.

Näpsäkin pääsi hakuilemaan;  kaksi ukkoa tuuli avulla..ei taas vaan tuullu. Eka meni ihan sika hyvin, Otti hajun ilmasta, jostain noin.20 metristä ja kipi, kipi piilolle! Siellä ruokaa, ei halunnu leikkiä, ku nälkäsenä etti vaan lisää ruokaa. Toka oli huonompi (mistäköhän johtuu, että meidän toka on aina huompi ja kolmas yleensä taas onnistuu?!?) Mutta siitäkin meni itsenäisesti maalimiehelle hajun saatuaan. Nyt kelpas jo leikkiä namien päälle.

Viikonloppuna hakuillaan sitten Tampereella, kiva kiva! Ja näkee Näpsän sisaruksetkin! Jee!