Päivitykset jääneet päivittämättä. Ei oo vaan ehtinyt koneelle...Ulkona on ollut ihan mielettömän ihana ilma koko viikon! Kesä

Torstaina menin Annille Syvänniemeen tekemään jälkeä pellolle.Pellolle oli levitetty apulanta, joten se siitä peltojäljestä. Saatiin lupa treenata Eevan talon nurmella.  Näpsän jälki ei menny ihan kamalan hyvin. Häsläs paljon ja oli joteskin aivan liian kieroksilla. Täytyy laitella taas enemmän nameja, jos vaikka rauhottus paremmin jäljestämään.  Jäljen jälkeen käytiin uittaa koiria, Näpsä ui menestyksekkäästi käsipohjaa. Riesalla ja Näpsällä oli kivaa, kerrankin oli kamu joka juoksee!

Perjantaina menin Outille yökylään ja koirat sai pitää vapaapäivän. Sylvi ja Näpsä tosin oli mukana kyläilemässä.

Lauantaina treenattiin landella. Näpsä sai aloittaa esineillä. Tehtiin hevoshakaan esineruutu, joka osoittautui yllättävän vaikeaksi. Tuuli ihan sika kovaa. Näpsä näki kun Outi vei esineet ja nostikin kaksi ihan mallikkaasti. Vika nousi vaivalloisesti, mutta nousi.

Sylvin kanssa treenattiin VOI-liikkeet kahdessa osassa. Päällimmäisenä muistikuvana jäi koiran huono/veltto asenne, joka tarttui myös minuun. Sinänsä teki kaikki liikeet, mutta löysäili.

Näppylä suoritti kaikki alokasluokan liikkeet ja sillä oli kivaa. Erityisen ilahtunut olen sen hypystä. Se on tosi näyttävännäköinen toisaalta vähä harmi, jos sitä ei tarvitse esitellä kuin kerran kokeessa. Todellakin toivon, ettei alokasluokassa tarvitse käydä kuin kerran.

Sunnuntaina vietettiin päivä omassa pihassa. Koirat pääsi välillä uimaan tai lähinnä Sylvi. Sen mielestä uiminen vaan on parasta. Täytys joskus videoida sen uimahypyt.  Oikeastaan meni ihan iltamyöhään ja Näpsäkin paineli jo pensaan alle kerälle nukkumaan. Se raukka varmaan luuli, että ollaan siellä koko yö. Kävin kuitenkin välillä joukkue treeneissä Kuopo-hallin kentällä. Tänään ajatuksena oli ottaa kaikki liikkeet kahdessa osassa ja pitää oma asenne kohdallaan. Onnituin

  • Paikallaolo: OK.

 

  • Luoksetulo: Takapalkka, pysähtyy varmasti ja heti palkka. Toimi, oisin voinu vaan vapauttaa palkalle vähän nopeammin.
  • Seuraaminen, yritys treeni ja paljon stoppia. Yritti paremmin, tosin kerran jouduin huomauttamaan äänestä. Suullinen palkka.
  • Tunnari: nurmalle, kapulat rivissä oma vasemmalta toka.Haisteli hyvin, otti oman. Palkkasin ennenkuin ehti purra kapulaa.
  • Hyppy: tein vahingossa metallilla. Onnistu hyvin.

 

  • Istuminen: Tätä pitää alkaa junnaamaan, on jotenkin unohtanu koko liikkeen. Tästä vain suullinen palkka.
  • Ruutu alustalla ok. Loppu erikseen (maahanmeno ja pysyminen)
  • Metalli tasamaana: OK
  • Kaket: Palkkasin jokaisen vaihdon, otin kaukaa. Kuunteli hyvin. Istuminen tais olla huonoin, sitä piti vähän jumpata.

Hyvä treeni! Koiralla oli asenne kohdallaan ja mikä parasta: Ite olin aikas hyvä, ku sain säilytettyä asenteen. Hyvä minä! Itteesä on aina kiva kehua, eikö niin?!?