Kuopio-hallin kentälle oli tehty kehä. Sylvi otti siis osittaisen kehä-treenin, pakkaamattomuutta siis. Kehä yhtä merkki viidakkoa, mutta selvittiin yllätävän hyvin.  Katja auttoi..

Seuraaminen, juoksussa väljää, muutoin kai kohtaulaisen ok. Joitakin ininöitä ja kerran painoi, näistä kaikista sai huomautuksen ja paransi selvästi.

Z: Ei oo koskaan tehny näin, mutta nyt teki..Liikku seisomisessa ja istumisessa. Pah. Tylsää.

Luoksetulo, pysähdykset löysiä, loppuasennosta sai isosti kiitosta Katjalta.

Ruutu ei taaskaan löytyny..Hitto! Lopulta palasi merkille ja löysi perille..Ihme touhua. Maahanmeni kerralla, Katja käskystä oli hytkähtänyt, mut pysynyt kuiteskin paikallaa..Luokstulo ok. Tästä sai pallon.

Kehän ulkopuolella otin kakeja ja nyt selkeästi päässyt hiukka eroon kädestä..Tosin tsiljoonasta toistosta onnistumisprosentti edelleenkin aikas pieni.

Tunnarissa useita toistoja, ihmeen hätänen ja muutoinkin haisteli ihan muualla kuin kapuloilla. Eikai tähänkin ole vaan nyt tarttunut ruutu-tautia?!?

Otin kehässä vielä ohjatun. Merkki ei mikään järin hyvä, ei meinannu pysähtyä. Mut toi vasemman ja hiljaa..Luovutus asento ei ihan niin hyvä..ja pientä pureskelua..Hiukka epävarman näköinen.

Metalli hyppy, teki hiljaa. Tästä palkka.