Viikonloppu oli ja meni, perjantain treeni suunnitelmat menivät mönkään auton jäädyttyä..Mä niin vihaan sitä autoa!!!

Lauantaina olikin sitten jo leudompaa ja jäällä lenkkeilyn lisäksi treenasin koirat kotikentällä. Näpsä treenas aika ruutudun ja merkin lisäksi alo/avo luokkaa..Päällimmäisenä mieleen jäi, että seuraamisessa oli katse nyt taivaan sijasta minuun, mahtavaa! Paikalla olo oli haastellinen, pikku-chin saavuttua häiritsemään, mutta selviydyimme siitäkin. Ruudussa paikka hyvä, ja osasi itse hakea paikkaa.

Sylvi treenasi metallia lukuunottamatta kaikki evl:n liikkeet. Hyvässä vireessä ja ääntelemättä.  Oikeastaan kaikki meni nappiin tunnaria lukuunottamatta, siinä taas sääti ihan huolella, hätäillen ja tuoden vääriä kapuloita. Helpotin menemällä puoli väliin vastaan ja alkoi sujua. Tähän mulla on plääni, katsotaan tänään miten onnistuu.

Lauantaina Syy pääsi myös vielä ACElle keppitreeniin. Treenattiin itsenäisiä keppejä ja keppien edessä persjättöä, alkoi sujua ihan kivasti.

Sunnuntaina lenkkeiltiin ja juostiin. Sylvi tosin ei osaa yhtään vetää, mutta juostiin silti. Mattilan Anu tuli kuvaamaan koiria jäälle, mukana myös ihana tyttö Krisse ja koirat. Laitan kuvia sitten lisää kun Anu on tehnyt niitä valmiiksi. Tässä kuitenkin muutama maistiainen.