Viime viikko meni reissatessa. Luksuskelit oli kyl reissata ja nähde mm. Sylvin sukulaisia.

Maanantainan olin vielä Varkaudessa ja kävin siellä illalla ottaa tottikset. Otin kaikki alokasluokan liikkeet niin, että palkka tuli vasta eteenmeno pallona. Seuruu, istimunen, luoksetulo ok, mitä nyt luoksetulon perusasento hiukka vino, edelleen. Tasamaa nouto hieno, hyppynouto muutoin hieno, mutta ei luovuttanut kapulaa, saman teki myös aalla. Eteenmenosta sai pallon..Olen tyytyväinen näihin treeneihin.

Keskiviikkona olimmekin sitten treenaamassa hakua ja esineitä  tuolla jossain etelän suunnalla Sannan ja koirien kanssa. Sylvi oli ihan dööd ja olisi pitänyt olla sille armollinen, mut ei..Lisätään sitten oikein kunnolla tuota kisajännitystä. TYHMÄ MINÄ! Maasto oli mielestäni ihan ok ja normin oloista meille, keli oli ihan tautisen kuuma. 

Eka mm oli etukulmassa, haki sen hyvin ja tuli rullan kanssa. Ekalla mm:llä otin haltuunoton, tuomarimukana jne..Se hyvä..Ainut, et jouduin antaa näytöllä lisäkäskyn, kun vahingossa kompuroin liinankanssa niin, et Sylvi luuli sitä jo haltuunotoksi, koska olimme jo tosi  lähellä mm:stä. Tätä täytynee varoa kisassa. Toka oli tyhjä, jonne lähti ihan vinosti ja laitoin siis uudestaan..Toisella kerralla eteni hyvin, mut otti rullan suuhun! VOI PERKELE! Just ennen kisoja vale, jota ei oo vielä koskaan tehny. No en laittanu enää uudestaan, koska haisti toiselta puolelta haamuna olleen maalimiehen, siinä ei mitään ongelmaa ja suora palkka. Vika mm. oli valmiina ja sinne irtosi hyvin. Siellä myös suora palkka. Ihan ok, jos tuota valetta ei lasketa..Voi video sanon minä.

Esinesuunnitelma: muiden tallaama alue( 50 syvä & 30 leveä), vieraat esineet ja näytetään kaikki kolme esinettä ja ekasta tuodusta esineestä lopetetaan. Syy oli ihan intona, kun näki ne esineet ja näin jälkeen päin ajateltuna haki tosi hyvin lähiesineen, mutta tiputti sen kerran ja mä en ollu tyytyväinen, aloin ahnehtia liikaa ja otin vielä toisen, jota väsynyt Syy ei sit enää hakenu, vaan haettiin yhdessä..Että minun pitää olla tyhmä!

Muutoinkin Syy oli tuolla treeneissä tosi väsyneen oloinen ja aloin jo miettiä, onko treenattu liian vaikeita niin, että into on laskenut? Lisäksi myös täällä oli puhetta siitä keskilinjalta "heittämisestä" ja minähän tuhraan aivan liian kauan siinä keskilinjalla. Seuraavat treenit ovat siis meillä helppoja ja koetan saada saada kadonnutta vauhtia palautettua.

Treeneissä suurimman vaikutuksen minuun teki Ossi. Ihan mieletön työskentely into! WAU!

Kisoista muuten soitettiin, että ne on siirretty iltaan, kun on luvattu niin kuumaa ilmaa, sehän minulle sopii!