Neiti Näpsä vietti yönsä porukoilla..eli mummolassa. Aamulla lähdettiinkin sitten maalle. Jee, jee mun lapsuus huudeille. Sepposessa olen käynyt varmaan viimeksi 15 vuotta sitten, joten voitte vaan kuvitella millaiset lapsuus nostalgiat lähti. No heti kyselee, pelloista.. Ja lupa irtos ja eikun pellolle treenaa. Näpsä oli suorastaan huvittava, kun se näki valjaat mun kädessä, se ei edes kiinnostunut sitä ihailevista vieraista ihmisistä vaan jäi tojottamaan, et laita nyt ne valjaat niin mennään.

Tein Näpsälle reilun 100 metrin jäljen yhdellä väli rasialla ja kapulalla. Lopussa oli myös rasia kepillä. Ajoin jäljen heti. Meni hyvin, ainoa rynniminen tapahtui purkin jälkeen, muutoin meni tasaisesti ja tarkasti. Hyvä, hyvä. Treenin jälkeen Näpsä palkkasi itsensä pyörimällä mädäntyneessä sienessä, joten Näpsä on nyt sitte pestykki..Tein varmaan enarit..En oo nääs kovinkaan innokas pesee koiria..Piiskukin tais keretä täyttää reilusti kymmenen ennen ekaa pesua..mut tytöt ei haise!

Sylvin kanssa käytiin treenaa PK-tottista Varkaudessa alakentällä. Äiti oli mukana ampumassa, virhe > Se innostu ampumisesta, ja ois halunnu rätkiä koko ajan. No mutta kiitos äidille. Se jopa osas sanoo, et seuraaminen näyttää paljon paremmalta, eikä reagoi paukkuihin. Noh tästä innostuneen tein siis kaikki voittajan liikeet, seisomisessa prassailin, muutoin isolla palkalla eli patukalla. Maassa paikalla olokin sujui. Koetinkin illalla sitten saada Iisalmen kokeeseen paikkaa, mutta päästiin vasta toiselle varasijalle...Kausi taisi siis olla tässä.. Pitäs päästä johonkin treenaa kisamaista tottista..

Illalla otin Näpsän vielä mukaan hallille, kun olin vetää treenejä. Näpsä oli selkeästi väsyny, ei revittäny kierron kaarteessa...Muutoin teki innokkaasti töitä..mutta tosta sen oikeestaan huomas..ei sutinu yli, niinkuin yleensä.

  • Seuraamisen, lähdössä pää tippuu, tätä en ole huomannut itse, eikä kukaan ole sanonut, korjaa kuitenkin,..Tehtiin peilin kanssa. Täytyy ottaa vähän takapakkia..Muutoinkaan en ole tähän koko liikkeeseen tyytyväinen. Miihailee, ja on epävarmanoloinen.
  • Maahanmenot takaperin..ei järin vaikuttavia. itse olin taas ihan liian hidas ja Näpsä kysymysmerkin näköinen. Käsien asennosta keskulteltiin.
  • Kiertoa metallin kanssa, tupla kiertoa ja tasamaa noutona. Ei paljoa haitannu, vaikka sotkeutu kehänäuhakasaan ja raahas sitä mukanaan.Teki iloilsesti ja innokkaasti.
  • Hyppy eka leluilla ja sitten puisen kapulan kanssa. Hyvin meni.
  • Kierrolla eteentuloa..Tässä alko näkyä väsy..ei revittäny..
  • Suora luoksetulo..tärmäs jalkoihin, vaikka aina on tultu jalkojen välistä
  • Kaukojen I-S-I  ja M-S-M
  • Siinä olemista Nipan vieressä..Tämä on menny eteenpäin.

Onnea pikku-Näpsä, puoli vuotta täynnä.. Strategiset mitat yleisön pyynnöstä: 11,8 kg ja noin 47 cm korkeutta.