SUNNUNTAI

Heräsin aamulla klo 7.00 odottomaan reenaamaan pääsyä..Sairasta! Jouduin hetken odottamaan, sillä Sylvin toko-treeni alko vasta 9.30..

Oltiin hallilla ja Satu veti reenit, tein oman puolikkaan kerralla, jotta pääsen takaisin maastoon.

  • Seuraamista, muutoin kai ok..mutta takapään käyttö oli heikkoa. Satu, nyt ei tykkää siitä pään asennosta, mutta olen toistaiseksi päättänyt olla tekemättä asialle mitään. Paikka oli hyvä. >Vasemmalle käännöksiä.
  • Tunnari, nytin eka miten ollaan tehty..Ihan ok, hamppi vieraita. Lisättiin kapuloita riviin, haisteli tarkemmin ja toi oman. >Lisätään kapuloita ajoittain ja kasvatetaan lähetysmatkaa.
  • Maahan seiso jumppaa pitäs tehä ihan sikana!
  • Metalli, treenattiin hiljaa hakemista. Kokonaisena pakettina ei tällä erää onnistu, mutta rikottuna kyllä.
  • Ohjattu, ei äännelly..mä kyn jossain kohti ajattelin, et äänteli mut oli se hiljaa.

Kiva reeni, kiitos ja anteeksi Satulle..Tintuu, että ei olla edistetty yhtään..mut kai me ees hiiren askeleen verran.

Ja eikun jatkaa Antin treenejä...Maastoon oli tehty kasitaleita ja Sylvi sai treenata kaksi kierrosta.

Ekalla kierroksella. Ekalla ja tokalla maalimies ja ilmasu, kolmannella suora palkka ja siitä yli heitto pakenevalle.  Ekan lähetyksen tunaroin ja jouduin korjaamaan kahdesti muut meni mallikkaasti ja muistin jopa kehua koiraa, kun se kääntyi työskentelemään oikeaan suuntaan. Yliheittokin onnistui jo lauantaita paremmin. Leikki hyvin maalimiehellä, kaikilla siis lelupalkka! Kolmannella oli eka ottanu rullan suuhun, et "hei..mun pitäs kyllä eka viedä tää, mut alko sitte leikkii.." Hassu eläin.

Toisella kierroksella piti keskittyä lähetykseen, tarkoitus oli ottaa kolme pistoa, mutta kun teki niin hyvin, ni lopetettiin kahteen. Ihan loistava treeni. Sylvin motivaatio maalimiehelle kasvoi selkeästi leikkimisen myötä! Lähti kiljuen pistoille. Kiitoksia Antti,  haku-1 ryhmä ja sekalainen seurakunta koko viikonlopusta, oli aivan mahtavaa!

MAANANTAI

Neiti Näpsä muuttui taas aamulla mahdottomaksi (mulla siis vapaa viikko), joten oli pakko lähtee taas reenaa kentälle. Heti alkajaisiksi täytyy sanoa, ettei menny kamalan hyvin. Itteeni jotenki väsytti ja Näpskin haahuili omiaan. Treenattiin seuraamista, maahanmenoja, noutoja jne..Jotenkin oisin halunnu, että ois tarjonnu enemmän, mut ei tarjonnu..Sain kuitenkin loppuun, jonkilaisen onnistumisen tunteen..en muista enää mistä reenistä ja lopetettiin siihen ja lähettii päikkäreille.

Illalla treenattiin hallissa tokoa. Olin pitkästä aikaa Outin kanssa samassa ryhmässä ja näin Nefi Neppariakin, se on niin suloinen ja oli kyllä menny eteenpäinkin.

Sylvi treenas kahdessa osassa. Ekassa osiossa tarkoitus oli ottaa EVL ruutuun saakka palkatta...Nää siltä pitäs sujua, niin ettei aina tarviis palkata.

  • Seuraaminen, paljon vasemmalla käännöksiä..Selän kyttyryyteenkin tais löytyy syy..eli menee sillo, jos kävelen tavallista nopeammin. Ois voinu käyttää sitä persettä paremminkin.
  • Z seiso, istu, maahan..Seisomisen tein kahdesti, kun kääntyi muutoin ok.
  • Suoraluoksetulo..alko kerätä painetta ja tuli vinoon eteen,,otin pari eteentulo treeniä.
  • Ruutu..jotain säätämistä, ääntä muistaakseni ja merkiltä karkailua..muutoin ok ja paikkakin oli hyvä.

Toka osio

  • Metalli, meni vääntämiseksi äänen kanssa..
  • Tunnari tein kertaa kaksi eka paljoilla kapuloilla ja sitten kauempaa vähemmillä, meni molemmat nappiin. outi keräs kapulat pois, etten vaan ota enää lisää
  • Kaket, maahan seiso jumppaa.Outi palkkas takana. Istuminen oli jotenkin holtitonta.
  • Ohjattu, meni nosto äänestä vääntämiseksi.
  • Paikallaolot, istumisessa ja makuussa häiritsin sitä itse mm. rapistelemalla sen nakkeja ja heittelemällä pallo ja suhisemalla..Tarkoitus oli saada se skarpimman näköiseksi..Onnistuin. Maahan ei taaskaan menny ekalla..vaikka alustelin muka hyvin. ?!?

Lopputulema, miten tosta äänestä tuli taas tollasta tyyliin kaksi ämmää huutaa toisilleen meininkiä!?! En tajua...Pitäs osata puuttua oikein.

Näpsä

Pääsi kuitenkin treenaa, kun jäi aikaa. Oli ihan erilainen kun päivällä. Oli taas niin skarppina. Samaan aikaan treenasi Gaija, Martti, Tomppa, Riia ja Soma..Näpsää ei todellakaan kiinnosta nuo muut koirat..ihmiset ois kyllä ajoittain ihan kivona, mutta ei kuitenkaan karannu.

  • Seuraamista entiseen malliin
  • Istumista ja sivulta maahanmenoa, nyt sujui päivään verrattuna 100 kertaa paremmin.
  • Ruutua alustalla, kivasti teki
  • Hyppyä, yritti eka kiertää sitäkin..mut osasi jo hypätä lelu suussa takasin, viimeksi ei osannu vielä tuoda mitään esteen yli.
  • Metallin kanssa Päivin kiertoa, tiputti kurvissa, mut haki kapulan kun odotin.
  • "Siinä" oloa..Tää oli vaikee..mut lopulta pysty jo ole ilman että pidin pannasta kiinni. Siinä se makasi ja heilutti kaikille häntää..Oltiin varmaa vartti "Siinä"

Varsin onnistunut ilta treeni..täytys varmaan ottaa pikkuhiljaa hallintaan tuota pentua..Oon tainnu sanoo tän jo aikasemminkin..

Tämän päivän treenit päivitän myöhemmin..Ollaan käyty peltojäljellä ja tottistelee, mut nyt pitää jo joutua toisiin tottistreeneihin..