Eka Tompan kamuna paikalla olot. Muutoin hyvin, mutta niin istumisessa kuin paikka makuussakin jouduin kerran huomauttaa haistelusta.

Seuraamisen aloitus treeniä ja täyskäännöksiä. Outi huuteli pikku pätkän ja meni kuulema paremmin kuin aikoihin, muutoin mutta olen edelleen huono täyskäännöksissä ja niissä kontakti meinaa helposti mennä alas.

Idarin liikkeet järjestyksessä I-M-S. Istumisen sijaan tarjottiin kovasti seisomista, muutoin ok. Pitäs varmaan ottaa merkit joskus tähän ja opetella kävelee sitä zetaa.

Ohjattua; eka merkkiä, jolla parempaa paikanhakua havaittavissa..Nyt en vaan oikein itse tiedä, milloin sanon sille Stop, ehkä silloin kun se on mielestäni oikealla paikalla? Kapuloiden viennissä tuli yksi karkaus merkille (siitä en ollut vihainen) ja  piip, siitä tukkapöllyä, lopun ajan oli hiljaa, siitä makkaraa. Merkille meno nro1oli hyvä ja sai siitä pallon. Tokalla kerralla vein Sylvin merkille. Vasenpuoli ja varsin mallikas haku. Ei ongelmaa.

Metalli ja hyppy. Heitin eka esteeseen ja jouduin uusii..Koira pysy tukevasti omalla paikalla. Uusi heitto onnistu ja koko liikekkin meni ihan nappii.

Tunnari. Kapulat rivissä vein oman yhtä aikaa, kun Outi vei vieraat, jutustelin matkalla mukavia omasta jne. Tosi hyvä tunsku, eikä ees ehtiny purra. Hurraa!

Kaket: Harjoteltiin maahan meno taakse päin ja taakse istumista.

Luoksetulo: Nopeea lähtöä x 1. Ja sitten kokoilin kokonaisena liikkeenä, kumpainenkin pysähdys huonoja ja maasta ravilla. Ei saanu palkkaa.. Palataan siis takas: vauhti lähtöjä ja pysäytyksiä erikseen. Muistaakseni parhaat pysähdykset saatiin viime kesäni niin, et Outi piti lähössä kii...hhhmm

Muutoinkin oli keskustelua Syystä, se oli jotenkin normaalia rauhallisempi, mikä ei ole huono asia ottaen huomioon tämän lajin luonteen, vaikka itsellä olikin sellanen olo, et se vätystää. Samalla oli keskustelua luoksetulon nopeudesta...Nooooh...Mä vaan haluisin et se ois nopeempi..mutta ehkä sen ei oikeesti tarvii, mut kuhan ees vikankin tulis laukalla.