Viime viikko oli päivystystä, joten päivytyksetkin ovat jääneet...Ainakin ma kävin jotkut hyvin pikaset agit ja aikin yhet tottis treenit med Noppa ja Reea, niissä Sylvi ainaski käytti taas kovasti ääntä(=murisemalla kerran kapulalla ottaessa suuhun) noudoissa . Niin ja huikeeta, Sylvin veljestä tuli maanantaina KVA jäljeltä..aivan mahtavaa! Super Sanna & Manu!

 

Perjantaina oli Piiskun akupunktio..paha sanoo oliko siitä apua, mut ajattelin mennä uudelleen ja seurailla mitä tapahtuu. Joteski musta tuntu, et se ois ollu iloisempi ja samalla joteski raukeempi akupuntion jälkeen...hhmm..

Lauantaina oltiin sit Varkaudessa agilitykisoissa. Oli joteskin tosi kiva olla just siellä kisoissa, ku oli "kotiseuran" tuttua porukkaa ja sit vielä oman seuran loisto seuraa...Jännityskin pysy joteskin aisoissa.

Eka rata oli kontakti rata, josta mielestäni selvittiin pahimman kohdan ohikin. Kielto taisi tulla putkelta, kun oli menossa väärästä päästä sisään ja jouduin jarruttaa. Lisäksi keppien alotuksesta tuli virhe, mikä harmittaa tällä radalla eniten. Harmitus johtuu siitä, että yleensä meidän keppien aloitus on aika varma. Täytyy harjoitella keppejä niin, että sisäänmeno tulee suoraan ja kovasta vauhdista, kuten tässä radalla. Puomin jälkeen sitten ohjasin väärälle esteelle ja tajusin sen jo sitä tehdessä, mutta en ehtinyt korjata. Yritin ottaa radan loppuun normaalisti..Ettei Sylviä harmittas..Voi höh..tyhmä minä..

Toinen rata oli hyppy rata, jossa alussa muutama kiekura ja loppu ihan mahoton hyppysuora..Juosta siis täytyi. Pari ohjausmokaa, mut kaikenkaikkiaan kivasti meni. Aikakin oli jotain 28 s ja rapiat. Väärän käden käyttä näkyi taas..Plaah. Tulos siis 10.

Kiva fiilis jäi kisoista, Kepolle superkiitokset koiran lämmittely avusta, olin nääs eka radalle lähtijä ja apu oli ihan tarpeen. Tajusin muuten, et rataantutustumisessa molemmilla radoilla tajusin ne kohdat joissa mökellän ja sit radalla tein niin..täytyy parantaa tässä suunnitelmallisuutta ja lopettaa nuo mokien suunnittelut.

Sunnuntaina olin liikkeenohjaajana KPSH:n toko-kokeissa, tais jännittää mua yhtäpaljon kuin kilpailijoita...Nooh, suoriuduin kuitenkin hommasta. Tän jälkeen kävin Outin ja Tompan kanssa treenaa esineitä y-risteyksessä. Syy oli ihan kivasti jyvällä mitä tehdään ja nostikin tosi nopeesti lähi esineen. Sen jälkeen taisi kuseksia hiukka ruutuun ja kävästä ulkopuolellakin (sienestäjät pyörähteli alueen reunoilla, kun olimme tallaamassa aluetta) mut kaikista näistä huolimatta näytti ainakin siltä, et sillä oli jonkinlainen ajatus siitä mitä haluuttiin. Toi takaesineen kivasti ja sai siitä nami palkan. Työskentely oli siinä määrin ihan kivaa, et mietin lopettamista siihen, mut Outi sai innostettua ottaa viel kolmannen..Ei sit meinannu oikein lähtee se..mut nousihan se keskiesine sieltä sit kuitenkin. Tämän luovutus oli mallikas ja sai siitä karkkkia ja lopuksi vielä leikittiin pallolla. Itse olen oikein tyytyväinen treeniin. Tommi-pommikin teki hienon esineruuden, tai oikeastaan loistavan ottaen huomioon, että sillä on taidettu aihetta viimeksi treenata joskus pentuna. Treenien päätteeksi yritin houkutella Outia treenaamaan mun kanssa jälkee..Ois ihan loistavaa jos alkas..vaikka vasta uudella koirallaan..mut kunhan alkais..voitas samalla viettää juoruilu aikaa yhdessä..Ei ainakaan haittais ootella jälen painumista.

Uusien hienojan pallojen innostama kävin vielä illalla treenaamassa tokoa Kuopio-hallin kentällä tihkusateessa.

Aloitin noudolla. Heittelin kapulat kenttään ja valmistauduin räminäpurkilla ja vaihtoehtoisesti pallolla. Ja kippas kappas, piti sen turpansa kiinni ja näin ollen sai palkaksi uuden upeen pallon!

Seuruu: Oli paljon parempaa kuin aikoihin; juoksusta pysähdyskin onnistui. Sai seuruusta namipalkan.

Idarin liikkeet (s, i, m): seiso käskyllä istui, uusinta ok. muissa ei huomautettavaa..Harjoittelin tässä kulkemista läheltä koiraa sen vasemmalta puolelta, niinkuin uudessa idarissa kuulema pitää tehdä, tässä ei ongelmaa.

Luoksetulo(suora): hyvä! Sai pallon.

ohjattu: eka vasen puoli, meni hyvin ja oli kaikissa osaalueissa hiljaa, loistavaa! Oikea tuotti nyt vaikeutta, meni hakemaan keskimmäistä. Kävin näyttämässä oikeata uudelleen ja sitten onnistui ja mikä parasta oli taas hiljaa. Lopuksi vielä sai pallon juostuaan merkille.  Oli muuteski nyt hyvässä vireessä tämän hiljaatekemisen kanssa.

Tunnari: toi taas eka mitä sattuu, voi paska! Sit löin pussillisen kapuloita kenttään ensin sikin sokin ja sitten ympyrään.Otin ihan läheltä ja aika vapaana liikkeenä. Haistelu parani selkeästi. Otin ainakin kuusi toistoa näin ja sai nakkia palkaksi (Huom! Minulla oli jopa nakkeja ).

Kaket: toinen pahuus..m-s on ihan kohtalainen, mutta i-s ei edisty ei mitenkään..täytynee kysellä Satulta neuvoa. Lisäksi istuu eteenpäin.

Lopuksi heittelin vielä uusia hienoja pampuloita ja yritin vahvistaa mm. luoksetulon pysähdyksiä ja taaksepäin istumista. Siinäpä sitä treeniä yhdellä päivälle ihan kerrakseen..