Lauantaina menin hallille. Tarkoitus oli treenata Outin kanssa agilityä, mutta Outin koirat ei sitten päässeet paikalle. Outi ja Leena olivat paikalla. Ja reenasin ekan 45 minsaa aksaa Sylvillä ja Näpsällä. Ei mitään järin jouhevaa menoa ollut kummallakaan, mutta kivaa oli ja hiki virtas.

Outi oli lupautunut kattoo Syyn EVL:n liikkeitä sillä silmällä, et millo mentäs kokeeseen. Tehtiin liikkeet kahdessa osassa ja tässä videokoostetta selityksineen. Iso kiitos Leenalla kuvaamisesta.

  • Seuraaminen, Ei parasta syytä. Vinoja perusasentoja ja pikkuvirheitä, mutta oli hiljaa koko ajan.

www.youtube.com/watch

  • Z, istuminen jäi..Muutoin aika perus hiihtoa...

www.youtube.com/watch

  • Luoksetulo: ihan hirrrrveen, hirrrrveen huonot pysähtymiset, valui käskystä jne..

www.youtube.com/watch

  • Ruutu, muutoin ok mut ei menny ekalla maahan. Yleensä kyllä menee, oisko nyt kiukutellu ku ei tullu palkkaa.

www.youtube.com/watch

  • Hain vähän erilaista asennetta ja jatkettiin toiseen osioon. Ohjattu, mikä Sylville vaikee meni nappiin.

www.youtube.com/watch

  • Metalli, tää hyvä, ei kommentoitavaa, paitsi että oli hiljaa nostossa

www.youtube.com/watch

  • Tunnari, kapulan tiputuksesta huolimatta sika hyvä. Toi oman, eikä nostellu muita.

www.youtube.com/watch

  • Kaket, No teki niin kuin osaa. Oikeastaan tähänkin olen tyytyväinen.

www.youtube.com/watch

Lopputulemana, siis pientä hieno säätöä ja parempi osaaminen esiin, paremminkin osaa tehdä nuo alkupään liikkeet...Eiköhän me kohta niihin kokeisiin uskaltauduta...Oih, oispa kiva päästä kokeisiin.

Näpsä teki aksan lisäksi pikkutreeniä ja meni ihan kivasti. Loppupäivä vietettiinkin sitten jäällä. Oli ihanaa olla vaan.

Sunnuntai meni jälleen kerran jäällä lenkkeillen ja hiihtäen. Ihana ilma, Tällasta kun ois aina. Iltapäivällä käytiin Annen kanssa reenailee yliopiston parkkiksella. Oli ihan pirun liukasta, joten ei voinu hirveesti ees ottaa mitään.

Näpsä teki seuraamista, kakeja, noutoa, luoksepäästävyyttä ja eteentuloja. Ei ois halunnu lopettaa treeniä vaan aina kun käskin autoon juoksi Annen sivulle perusasentoon ilmeellä, et "jos sä et jaksa mun kaa treenata, ni Anne kyl jaksaa.."

Sylvillä otin metallin nostoja, tyhmä kun otin ekaksi, tuli ääntä.  Kakessa vaan jumpattiin. Tunnarissa otin vieraiden haistelua ja ajatus oli pelkästään ottaa sitä, mutta se selkeesti turhautu ku ei saanu tuoda sieltä mitään omaa ja alko nostella vieraita. Luovitin ja laitoin oman kapuloiden sekaan ja tois en mulle tosi varman oloisesti. Ehkä jatkan näin...

Huomenna aamusta treenaamaan ja sitten alkaa varmaan väliaikaisen asunnon etsintä..Plaah...