Viikonloppu oli ja meni, käytiin Sylvin kanssa agilityn piirinmestruusjoukkueessa. Metsään mänt, ihan huonoa ohjausta tai siis ei ohjausta olleskaan. Sunnuntain aksa-treenit oli hyvät, mutta pirun kiirus vaivaa vielä tässäkin, kun seuraavan ryhmän treenivuoro pukkaa alkaa liian aikaisin. Ärsyttävää.

Muutoin viikonloppuna nautittiin muiden menestyksestä ja juhlathan se oli kasattava pystyyn..sunnuntai menikin sitten palautellen.

Maanantaina huono äiti-krapula intoutti vaikka mihin. Heti aamusta ampasin jäljelle. Jälki vanheni tunnin ajan, sillä löysin niin paljon puolukoita, joita ei voinut jättää metsään. Jälki oli noin 70 metriä pitkä, yksi kulma ja pari kaarrosta. Jäljesti ihan pirun hyvin! Tosi tarkka ja määrätietoinen. Vauhtia piti edelleen jarruttaa, mutta selkeästi parantunut, kun jäljen aikaa on pidennetty.

Sylvi teki esineet 50 syvällä ja 30 leveellä alueella. Kaikki esineet takana. Kaksi ekaa nousi super vauhtia ja kolmaskin ihan kohtuu ajassa. Huippua, taitaa olkaa sujumaan tämäkin.

Loppupäivän ja tiistain Näpsä onkin saanut nauttia Runa-rouvan seurasta. Illalla tottistellaan.