Aamutreeni taasen hallilla, paikalla minä ja Outi.

Seuruut, kuten eilen, mutta uskaltauduin ottaa myös juoksusta täyskäännöksiä ja liike seis. Meni ihan kivasti.

Idari, no nyt oli sitte seisominen pop. Laitoin namin, eteen, et ois tuijottanu sitä, ei toiminu ihan niin hyvin kuin olin ajatellu, mut odotin et alkaa kytätä namia ja vapautin vasta sitten.

Merkkiä, merkki ei oo niin kiva kuin ruutu. Lisään pallo palkaa merkillä seisomiseen ja sitten ohjaus namilla, jos se auttas tohon eriarvoisuuteen.

Ruutu alustalla. Otin vielä erikseen alusta treeniä ja sitten ruutua läheltä ja eri suunnista, tajus mitä hain, hyvä hyvä...

Ohjattu, ensin hiljaa odottomista..ihan kuin olis pitäny pientä yninää, hitto. Kun oli hiljaa ja otti kontaktin sai pallon, joka ei selkeästi ollut niin kiva kuin edessä häämättävät kapulat. Vein merkille ja palasin itse oikeaan paikkaan. Haki vasemman ja tosi mallikas hiljaninen nosta ja siitä pallo palkaksi.een

Tunnarissa aluksi pito harjoitus ja sitten Outi vei kapulat ympyrään, haisteli hyvin, mutta toi väärään, tiputti sen mun eteen ja lähti hakee uutta, joka oli sitten oma. Taas liian hidas palkka, kerkes purra. Täytyy kotona treenata nostoja ja kuljetusta, kun en ole niitä vielä siirtänyt hallille.

Tässä kohtaa Outin piti lähtä ja jäin yksin treenaa loput.

Kaket, aloitin I-S, joka ei ole meille tyypillistä, ne meni melko hyvin. Sitten M-I -M ja S-M-S Tänään eniten päänvaivaa aiheutti maahanmenot...Kuitenkin muutama mistä palkata.

Luoksetulon vauhteja, eiliseen tyyliin. Vaikea kommentoida, kun itse juoksee koirasta pois päin, mut luulen et juoksi, koska nyki mukavasti lähdöissä.