Kävin aamulla treenaamassa tottista Varkauden koirakentällä.

Otin eka seuraamista, taasen narulelu kädessä..Paljon pysähdyksiä ja käännöksiä, kivasti teki. Liikkeestä istuminen pk-tottisliikkeenä oli hieno. Luoksetulo pysähdyksillä, seisominen olisi voinut olla parempi.

Ruudun laitoin aivan toiseen päähän kenttää missä se yleensä on ollut, ekalla meni taasen sinne oikeaan laitaan missä useasti on ja kutsuin pois..Tyhmä minä..se kyl hiljenteli keskellä, mutta eipä kuulunut stoppia, pyh! Sen jälkeen ei oikein halunnut lähteä, kun on oli epävarma mitä pitää tehdä. Otin siis kosketusalustalla, ja hyvin meni, kahdestakin eri suunnasta, jatkan siis tällä metodilla jonkin aikaa.

Metalliesine noudossa taas murinaa kapulaan tarttuessa, otin kolme toistoa ja niistä viimeisin tuli ilman murinaa..Palkaksi pallo ja lopetin sen siihen.

Tunnarikapuloita laitoin tällä kertaa enemään ja oman niiden keskelle. Kapulat olivat noin viiden metrin päässä. Aluksi juoksi sinne kymppiin haistelemaan maata ja pyysin nätisti takaisin > meni kapuloille, haisteli hyvin, ei nostanut vieraita ja toi oman..Luovutuksessa ongelmia: pureskelua ja kapulan sylkyä, Muutoin loistava! Naksutinkin vasta kun oli matkalla tuomassa jo omaa kapulaa.

Kaket the murheenkryyni: en tidä oikeesti saanko ikinä opetettua sille uudestaan tätä hissitekniikkaa, mutta yritän edelleen. Plaah..tylsää ja tuskasta.

Eteenmenossa nyt se maahan meno ja kuinka ollakkaan: Onnistu! Jee! Sit vein vielä pallon yhdessä kentän laitaan ja sai sen palkaksi eteenmenosta.

Lopuksi otin viel kiertämistä ja siinä pysähdyksiä.