Tänään kävin treenaamassa Outin kanssa Kuopio-Hallin kentällä. Ihana syksyinen keli tasen. I love it!

Seuruu: lyhyt ja liikkeenohjaaja...meni paremmin kuin aikoihin, ei painaku juuri olleskaan. Outi ehdotti palkkaamista oikeanlaisesta seuraamisesta useammin, täytyy muistaa ensi kerralla.

Idari: Otin vaan liikkeet, s ilman apua oli hyvä, i peruutti ja jäi seisoo, toisella kerralla jo parempi. M tosi hyvä, ei valittamsta.

Ruutu: Eka merkiltä pallo ja sitten lähetys ruutuun oikealle, oikea matka ja liikkeenohjaaja. Otin myös toiselta puolelta, niin että lähetys tuli vasemmalle. Kivasti meni. Ruudun kosketusalustaa täytyy siirtä enemmän eteen, hakeutuu taas taakse. Merkkiä vahvistetaan edelleen, vaikka vauhti ihan ok.

Metalli: Taas ääntä, perkele! Otin lähempää ja pidin kapulaa jne. sain onnistuu jollain lailla.

Ohjattu: Treenasin sitä vasenta ja O vei kapulaa ja yritti esitellä sitä Syylle, ilmeisen hyvin onnistui, kun karkasi kapulalle käymättä merkille. Alko mölistä merkille menosta ja talutin nätisti merkille seisoo ja lähetin läheltä merkkiä. Kohtalaisesti. Ensi kerralla muistettava alkaa kehua ennen kuin alkaa himmaille tuodessa vauhdin kanssa < Oisko hieman epävarma, et tekikö oikein?

Tunnari: Kahdella kapulalla läheltä, lo käskyt, haisteli jotain ja sattui tuomaan oman molemmilla kahdella toistolla.

Kaket: Jee! Nyt tiiän mitä teen ja näyttäs jo paremmalle. Tekniikka i & y on huomattavasti vaikeampi kuin m & s. Täytyy olla tarkkana, ettei tule eteen i ja mssä ja ettei mene seisomisessa taakse. Takajalat siis koko ajan paikallaan!

Suoraluoksetulo: Eka ei ollu hyvä, ei saanu palkkaa, toinen ok! Sit seisominen niin, et Outi piti kiinni (ettei muka tietäs, et tulee pysähdys) ei ihan niin hyvä, kun oisin halunnu..mut palkkasin..Näistä palkkaaminen täytynee kai lopettaa.

Kaikin puolin ihan kiva mieli jäi!

Lopuksi otin viel Piiskulla venyttelyjä, raukka on kyllä niin raihanen. Kuvasin eilen töissä Piiskun ja lisää muutoksia on tullu  mm taakse ja niskaan, täytyy yrittää pitää se jossain kunnossa, ettei ainakaan menisi huonommaksi. Piisku the Puumanainen oli taas illalla elementissään, kun sai viettää aikaa nuoren rakastajansa Väänäsen eli jöötti Vänkä-herran kanssa. Ei oltu köyhiä eikä kippeitä.