Tosi, tosi väsy olo..johtuen viikonlopun päivystyksestä ja kuumeesta, miten voikaan olla mehut vähissä, no mut menin treenaamaan jokatapauksessa.

Paikalla olot oli jossain välissä erikseen ja otin makuuta. Muutoin ok, mutta haisteli pari kertaa..siitä erähdyksiä piilolta. Palkkasin narpalla, jospa se auttas skarppaamaan, tiedä tuota.

Merkkiä: Palkkana oli pallojen kuningas pallo, (joka ei ole "malipallo," sellanenkin on kuulema olemassa) Nyt tarjoili jo itse korjaus paikkoja. Ite olin tosi huono, kun en joteskin tohtinu huudella sitä stoppia. Toinen merkki oli keskellä kenttää ja ruutu takana. Tässä kohtaa ihana sininen tahto taas sooloilla ja mennä ruutuun, pöh, pöh..Parilla kuningaspallolla sekin sitte meni.

Alustaa, pyrin tässäkin nyt palkkaamaan niin, ettei tepastele paikallaan. Onnistuin, hyvä minä.

Ruutua alustalla ja koira vietynä merkille. Ruutu näin x 2 meni hienosti ja sitten samoin, mutta ilman alustaa, tämäkin hyvä, ei stepannu paikalla ja sai siitä pallon.

Kaukot: Mikähän oli järjestys, ehkä M-S-I, I-M-I ja S-M..Hyvii oltii molemmat. Maahanmenossa sais ajatella vieläkin enemmän taakse menoa ja kokeilinkin pari kierrosta niin, et nami on etujalkojen takana (tästä tulee kyllä niin mieleen Piiskun kake-treenit, joissa se kerkes varastaa aina ainaski paketillisen makkaraa) No ainakin nää kaksi meni hyvin...katsotaan ja kuulostellaan.

Ohjattu: Taasjouduin huomauttaa hiljaisuudesta kapuloita viedessä, pirulauta.Toisella kapula viennillä oli hiljaa ja sai siitä ruokaa...(tässäkin kai pitäs olla pallo?!?) .Ääni tosin on niin pieni, et vain tarkkakorvainen sen voi erottaa..Merkki x1 ei menny hyvin ja kutuin takas, toinen tais olla kohtalainen ja sai siitä pallon. Nyt myös ääntä merkiltä lähössä, mitä ei oo oo ollu taas hetkeen. Kutuin pois, pistin maahan ja kokosin itteni, vein koiran merkille ja lähetin, nyt teki hyvin ja kapulan kanssa varsin mallikasta menoa. Toi koiran pois kuttuminen ja tilaanteen rauhoittaminen/katkaisu tais olla multa hyvä veto, en ainakaan lisännyt sen "minäpä tiedän ja tahdon päättää itse-"kierroksia.

Lopuksi vielä palloleikkiä ja sitten luoksetulo siitä suorilta niin, et lähin puolesta väliä juoksee karkuun, pallo taskussa ja siitä koira eteen, josta sai heti palkan, nyt oikeesti näin et se juoksi kunnolla. Otan tähänkin ton kuningaspallon käyttöön.

Huomenna taasen...

Niin ja PS, Sylvi on oksentanut kahtena päivänä (ei peräkkäisinä) ruokansa...Oiskohan se sittenkin....hhhhmmm..