Sunnuntaina perinteisesti agilitytreeniä. Tyttöjen illanvieton jälkeen kiitin onneani, että vuorossa oli tekniikka eikä ratatreeni. Treenatiin viskileikkausta, takanaleikkausta ja muurin hyppäämistä takaa kiertäen. Vika mainituista oli se joka selkeesti oltiin opittu. Viskitkin meni ihan jees, mutta selkeästi vaikeinta Sylvillä on kääntyä hypyn jälkeen oikealle. Sitä taytynee treenata erikseen.

 

Tän päivän tokot: 

Seuraamisen lähtöjä ja käännöksiä, nämä meni nyt hyvin.

Idarin liikeet M-S-I järjestyksessä. Seisomisella tais tarjota istumista tms. Seisosminen avuilla, ettei hyppäis niin paljon sivuun.

Ruutu: Eka merkkiä varsin mallikkaasti, siitä pallo. Ruutu, paikka ehkä liian edessä, ku ite stoppasin liian aikasi..no koira teki oikein ja sai siitä palkan. Nyt ei steppaillu niin pahasti.

Metalli, murahti ekalla haulla kapulalle, kielsin ja otin uudelleen hiljaa käskyillä, nyt hyvä.

Tunnari, rivi, kapulat oli ehkä liian lähekkäin haisteli hyvin, mutta hätäili ja toi eka vieraan. Toisella toi oman..Pito treeni viel perään.

Ohjattu, yritti karkailla merkille ja karkasikin. Odotti kapuloiden vientiä hiljaa, sai siitä makkaraa. Nyt taas merkille meno vaikeeta, mutta meni ja sai pallon. Haki vasemman, siinä ei ongelmaa.

Kaket oli ihan kauheeta sähläystä..Miten saisin Sylvin ajattelemaan enemmän taakse päin.?!?

Lopuksi vielä paikalla olot. Liikkeenohjaajan käskyjä täytyy treenata ja molemmissa haisteli kerran, siinä kohtaa kun menin piiloon..

Nyt Outi hieromassa Syytä..Valitteli, että lihakset pienentyneet huomattavasti, mut jumeja ei oo..Ihmekkös tuo..kun ollut koko talven vähemmällä liikunnalla..Täytyy ottaa kuntokuuri kevättä kohti.