Hallilla oman ryhmän treeneissä, myöhässä taas vaihteeksi. Otettiin treenit kahdessa tai oikeastaan kolmassa osassa.

Seuraaminen ihan kamalaa, tiputtaa taas päätä, edistekin. Narulla hiukka parempi.

Idari merkkien kanssa, kyttää niitä merkkejä ihan sikana, täytyy siis muistaa pitää niitä tässä treenissä. Seisominen namilla ok, mutta istuminen oli nyt sitten kadonnu..

Metallin nostot pallolla sujui hyvin. Otin myös eteen saakka. Ei pihaustakaan äänestä.

Tunnari, kävi eka syömässä nameja.  Emilia vei kaikki kapulat riviin, oma kolmas vasemmalta.  Itse juttelin mukavia. Haisteli hyvin ja toi oman. Lopuksi vielä yksi pito treeni.

Tauko

Ruutu, eka merkin odotuksen palkkasin, ku ei karannu, sitte tokalla tulikin ääntä.. Plääh..Masentavaa. Toisella meni hiljaa..Steppas merkillä, mut sai pallon, ku lopetti stepin. Tokalla ei saanu palloa ja ruutuun, stoppi ja maahan. Palkkasin kävelyn jälkeen ruutuun ja otin viel erikseen sieltä luoksetulon, ihan ok. Sitten vielä perspallo stopista.

Hyppy puulla, taas nostossa ääntä..en meinannu saada millään särettyä, otin pelkkiä nostoja väliin ja sitten vein kapulan hypyn taakse, nyt otti hiljaa.

Ohjatussa odotti kapulan viennin hiljaa ja meni mallikkaati merkille, sai tästä pallon. Sitten ajatus oli helpottaa niin paljon, ettei nostossa tulis ääntä. Vein koiran lähemmäksi kapulaa, ite en menny niin lähelle...hhhhmm vituiksi meni, ääntä tuli. Ei hyvä..Mitähän tähän keksis.

Kaket ihan kohtalaiset. I-M tuotti ongelmaa, ku sitä ei oo treenattu...muut ihan kohtalaisesti samalla tavalla kuin lauantainakin.

Luoksetuloja, suoria..kivasti nyt ennakoi niitä lähtöjä...mut vauhti on ok.

Sitte vielä ennen lähtöä otin luoksetulon pysähtymiset, seisominen ei ekalla ollu tarpeeksi napakka, toinen ok. Maahanmeno ok.