Noniin..kelistä huolimatta olin päättänyt tehdä tänään mettä-reeniä, onneksi Virpi lähti mukaan, niin en voinut luistella.

Sylvi teki eka esineitä. Oli jotenkin poissaolevan oloinen ja väsynyt, oisko eilisestä? Esineet omia, ja tooosiii pieniä. Ido oli limotellut ne mukaviksi. Yksi esine edessä, keskellä ja takana. Takimmaiseksi esineeksi laitoin mhadollisesti miuluisan. Ekan esineen hakemiseen meni taas ihan liikaa aikaa..mutta lopulta löysi ekan ja siitä se homma lähti sitten rullaamaankin..Motivaatiota sais kyllä työskentelyn aloitukseen olla paljolti enemmän. Ihan kuiteskin ok reeni, kun se lopulta saatiin käyntiin.

Näpsällä kaksi jälkeä ja molemmat ihan liian lyhyitä, Tajusin puolessa välissä, että samperi..täähä loppuu ihan kohta..Hienosti se jälesti ja pysy jäljellä..oli vaan lopussa sen näköinen, et oikeestikko näin lyhyt ja kisko tietä pitkin kohti uutta mahdollista jälkeä. Muutoinkin jälkeen on tullut kivasti vauhtia..Toistaiseksi viidenmetrin liina on riittänyt.

Näpsä esitteli Virpille myös hienon noutonsa ja sivulletuloja. Virpin mielestä, penne osaa jo nyt ihan liian paljon. On se etevä!