Tänään piti mennä majalle treenaa ennen SM-toko palaveria, mut toisin kävi. Piisku paralla kamala ripuli ja koko 35 neliöö kalustettua yksiötä oli kivasti vuorattu sillä itsellään...Se siitä, meen ajoissa reenaa ideasta.

Nooh kokouksen jälkeen tein jotain pientä...eli sitä seuraamista.

  • Seuraamista, mulla nami suussa ja naksutin ja palkkasin aluksi heti kun mulkas mua ja sitten vähän pitemmistä mulkasu tuokioista. Koomisinta oli se, että se aluksi tarjos sellasta asentoo, jossa pää kyllä kivasti ylempänä, mut katse ihan mihin sattuu..Meinasin revetä nauramaan (Marianne ois jo revenny)...mut lopulta se alko tarjoo, sitä mitä halusin...Vastas muutoinkin kivasti ja edellistä treeniä paremmin kehuihin. Ei ollu niin tosissaan. Joissain pätkissä sai patukan ja leikki oikein kivasti..Olin ihan sika tyytyväinen tähän edistysaskeleeseen, askeleet tosin kyllä hitaita..mut jatkan nyt tätä ja arvatenkin pitkään...
  • Eteentulojen kertausta. Kivasti teki, myös pitemmästä matkasta.
  • Noutoa: eteentuomista ja vauhtinoutoa.
  • Kaket: I-M ok. matka noin kaksi metriä. I-S, M-S Tässä täytyy nyt vaihtaa taktiikkaa, ei osaa mun mielestä tarjota tarpeeksi sitä seisomista vaan tulee namilla ylös oikealla tekniikalla, muutoinkin sais "ajatella" seisomista vähän enemmän. Maahanmenon ja istumisen teknikka hyvä.
  • Tässä taas seuraamista edellä mainitulla tyylillä.
  • Luokstulo, matka noin 30 metriä..Palkkasin jalkojen väliin.

Kiva treeni ja parempi mieli..Sylvi raukka joutui istuu kateellisena autossa. Sylvillä muutoin taas mielikuvitus pennut. Ne nukkuu tuolla nojatuolissa..Tänään ei ole vahtinut niitä enää niin tarmokkaasti, mutta eilen niissä oli paljon työtä ja tissit tietenkin pullollaan maitoa..Voi toista..Ihan sekaisin hormoonit...Oisin mä kyllä niin halunnu Syyn pennun..