Eilen oltiin Sopenmäessä treenaamassa, paikalla minä, Olli, Outi ja Saga.

Näpsä: 

Nyt sitten niitä haamuja, et saisin sen jo heti alussa ymmärtämään mikä laji oli kyseessä. Tämä kyllä kannatti!!! Hyvin meni kaikki pistot. Vikalla ei nähny maalimiestä, mut ei se haittaa. Nyt hajun paikallistaminenkin meni hyvin.

Sylvi:

Sylvin treenin ideana oli juoksuttaa paljon, sillä alue oli lyhyt, mutta rinteessä. Ekassa maalimies-Saga(lapsityövoimaa) umpparissa ja tämä kisamaisesti. Toisella puolella etukulmassa myös maalimies, jolta suora palkka. Tyhjä sihhen väliin ja rinteeseen toiselle puolelle maalimies umpipiiloon. Lopuksi vielä maalimies takakulmaan. Viimeselle näytölle, lähti hieman uuvahtaneena, muutoin ok. Toisen puolen lähetyksissä piti joka kerta huomauttaa suorasta etenemisestä, korjas heti toisella...mutta...Miksi ei voi tehdä kerralla oikein?!? Tyhmä koira, vähemmällä juoksemisellakin pääsisi.

Kiva treeni, hyvä mieli!

ps. Maanantai iltana Neiti Näpsä ensin levitti koiran pedin vaahtomuovista revityt täytteet olohuoneeseen! Ja niitä oli paljon!  Toiseksi kantoi kilon lattialiimaa makuuhuoneseen MINUN itse virkkaamalle uudelle matolle ja avasi purkin ja levitteli sitä niin matolle kuin uudelle lattialle! Olin niin raivona! Kolmanneksi se söi yöllä (häräsi varmaan päivystyssoittoon) työmiehen rukkasen! Rukkasesta ainakin osa tuli eilen pois...Ärsyttävä eläin!