Keskiviikkona oltiin majalla Riikan ja Annen kanssa treenaamassa hakua.

Sylvillä treenasin yliheittoja ja suoria pistoja. Kuusi maalimiestä: 1. ilmasulla , 2, 3, 4, 5 suoralla palkalla ja 6 ilmasulla. Jätin istumaan aina maalimeheltä pois tullessa ja sitten lähetin keskilinjalta yli. Suurimmaksi osaksi onnistui, muutama epäonnistunut > jäi kyselemään, et saako muka mennä. Ilmasut kunnossa. Kakkos pistolla oli hämy piilo ilman maalimiestä. Tarkasti hyvin, mut tuli pois..Jouduin siis lähettämään uudelleen. Tokalla pistolla nosti hienosti.

Näpsälle neljä maalimiestä ja ääni apu. Oikea puoli oli helpompi, tuuli hyvin ja mm:t ylipitkänä n. 70 metrissä. Toinen puoli selkeesti vaikeampi, ois pitäny lopettaa kolmanteen, ku se meni hyvin. Nooh..ahneena otin vielä sen nelosen, onneksi nosti.

 Niin ja nyt ne Näpsän juoksut sitten alkoivat, ikää siis 1 ja 2kk..melkein..Tietenkin nyt, kun Heimo-huima tulossa viikonloppuna kylään...Voi Heimoa, sen pää menee taatusti entistä sekasemmin ihanaisesta Neiti Näpsästä.

Tänään alkaa loma! Hoplaa ja super Jee! Täytys vaan jostain saada tuota toko motivaatiota, Sylvillä koe parin viikon päästä.