Halilla taas aamutreenissä Outin ja Tompan kanssa. Syy treenas tällä kertaa eka.

Seuraaminen naru kainalossa meni aika kivasti ja välillä pystyi jopa oikeaa apukättä pudottomaan. Hyvä, hyvä!

Jäävät, seisominen oli huono ja istumisessa tarjos eka seisomista. muutoin ihan mallikkaat...Pallon tuijotus vaikeaa, Sylvi ei halua katsoa sitä, pitäisiköhän tästä luopua?!?

Luoksetulo, eka kaksi suoraa ja sitten stopilla, kaikki meni aikas kivasti. Nyt alkaa näyttää lähdössä jo siltä, et oottaa käskyä. Lopuksi vielä suora pallo kädessä.

Ruutu, kesken ruutu liikkeen hallille ilmestyi leimasinkauppias..voi tsiisus, tällästä ei voi sattua ku Outin kanssa..No, ei ostettu leimasimia, vaan jatkettiin treenejä..Merkiltä palkkaa ja ruudussa ekalla pallo, Tokalla ilman palloa ja hyvin mänt, vaikka leimasin myyjä seisoi ruudun takana.

Metallin nostoihin mulla oli ihan liian huonot eväät ja alko päästellä ääntä, Ratkaisin ongelman pallolla, silloin ei pitäny ääntä.

Hyppy puukapulalla, kuten eilen. Hyvin meni.

Tunnarissa muutoin sama kuin eilen, mutta nyt rivi. Haisteli ihan tosi hyvin ja oli rauhallinen. Ei nostellu vieraita ja lähti tuomaan omaa hyvin varman näköisenä..Menin kyykkyyn palkkaa. Oikeesti hieno suoritus.

Ohjattu, kapuloiden viennissä jousduin kerran huomauttaa äänestä, oli sen jälkeen hiljaa. Suullinen kehu ja nami tästä. Merkki ihan sika hieno, siitä pallo. Menin varmistamaan lähemmäksi hiljaista nostoa. ja varmuudenvuoksi käskin myös olla hiljaa...En ainakaan oman ääneni yli kuullut et ois sanonu mitään. Otin viel puukapula nostoja erikseen ja pysyi hiljaa. Sai näistä pallon, huonojen namejen vuoksi.

Kaket, eka istu-ylös, ihan ok, tajusin lopettaa ajoissa sitten taakse-seiso..tässä oltiin liian hätäsiä molemmat ja meinas mennä hankaamiseksi...Mut en kuitenkaan menettänyt hermoja ja lopetin treenin. Tämän jälkeen pikku palloleikit ja koira pois.

Joo, kyllä se treenaminen taitaa sittenkin kannattaa, itteesä ei ainakaan ole vituttanu enää läheskään niin usein ja nyt meidän treeneissä on enemmän niitä onnistumisia kuin epäonnistumisia, hyvä niin.

Illalla on viel haku-porukan tottistreenit pihalla. Ajattelin ottaa seuraamista, henkilö-ryhmän, jäävät ja eteenmenon..Kevyttä kenttälounasta siis..