Kun Outin kanssa lähtee treenaa, voi tapahtua mitä vaan. Nooh..Nyt alkoi vaan sataa vettä ja kentän remontti alkoi samaan aikaan. Sylvi tosin oli jo remontin alkaessa tehnyt oman vuoronsa.

Seuraamista samalla taktiikalla, tosin autoin vasemmalla kädellä. Muutamia ääniä, huomautuksia, heti kun päälaski..Katsotaan vielä mitä tällä saadaan aikaiseksi.

Idarin jätöissä palkkasin seisomisen heti muita en palkannut, ihan ok teki.

Luoksetulossa lähti kovaa ja pysäytin, Sylviksi ihan hyvä pysähdys, muttei riittävä vieläkään, vauhti oli kyllä hyvä. Vein takas seisomaan palkan jälkeen ja siitä sitten oli ajatus ottaa maahanmeno. Ennakoi ja meni itse maahan, eikä korjannut..jäi vaan makaamaan..sanoin höpö höpö..ja uudestaan, nyt hyvä. Sai pallon.

Ruudun eka merkillä liikku, kävin laittaa oikeaan paikkaan ja kutuin pois. Toinen merkki hyvä ja siitä lähetys ruutuun, ruutu muutoin ok, mutta stopissa pysähty istuu. Otin uudestaan ja nyt aikas nappiin, palkkasin.

Metalli tasamaa noutona oli hyvä. PIstin pitää kapulaa pidempään eessä..ei tykänny, mutta teki kuiteskin. Fleesenarupallo tästä.

Tunnaria vaikeutettiin niin, että Outi vei kaikki kapulat, kapulat rivissä.Outi käskytti, itse olin lähempänä ja sanoin käskyn sijaan olehyvä. En tiedä haisteliko, mutta otti kerralla oman ja toi sitä varman oloisesti...Pakkohan siitä oli palkata..En uskaltanut ottaa uudestaan.

Ohjattu samalta merkiltä kuin ruutu, mutta ruudusta poispäin, eli oikea kapula. Oli tällä kertaa ihan kartalla mitä piti tehdä ja teki hyvin. Lopuksi vielä merkin palkkaus.

Kakejen aikaan alkoi sataa vettä. Arvasin, et prinsessalle on vaikeeta. Otin siis istu maahan ihan läheltä, lähdössä jouduin huomauttaa, et maahan on mentävä vaikka mahakarvat meneekin lälliin. Teki ihan hyvin olosuhteisiin nähden, kannatti siis huomauttaa. Istu-seiso ok, ainakin takatassuista jäi vain yhdet painaumat, joten paikalla ne pysy. Taakse-seiso on menny eteenpäin, tässä alkaa jo olla tekniikka paremmin hallussa.

Kiva treeni.