Maanantai, huoh onneksi vapaa viikko ryydyttävän juhlinnan jälkeen.

Sunnuntaina pakotin itseni treenaamaan kaameasta kankkusesta huolimatta, mut joteskin se kannatti..Olin tosi skarppina ja otin simputusta eli hiljaa hyvä tulee treenejä. Noutoja tein tosi paljon ja olin kaikin puolin treeneihin tyytyväinen. Muutoinkin olen tainnut päättää nostaa Syylle hiukka vaatimustasoa. Kakeista sellainen oma huomautus, et yritän siirtyä pikkuhiljaa itse koiran eteen ja pystyasentoon.

Maanantain tokot meni ihan ok, ei niin hyvin kuin oisin halunnu. En jotenkaan ollu niin skarppina kuin eilen tuon ääni asian kanssa, Kai sitä hiukka jännittää kun on uusi treeniporukka..vai mistäkö lie johtuu.

Seuraaminen, kontaksti ajoittain huono, perusasennot ja nopeuden vaihdot ok.

metalli tasamaana, en onnistunut saamaan sitä hiljaiseksi ekalla, joten jouduin ottaa toistoja..Plaah. Pallo palkaksi onnistuneesta. Tästä asiasta keskusteltiin ja ehdotettiin, et jos pallon sais vain silloin, kun onnistuu ekalla ja jonkun huonomman palkan jos onnistuu vasta tokalla. Ajattelin kokeilla.

Ruutu, merkille mennessä metelöintiä parilla ekalla, muutoin meni ok merkille. Ruutuun mennessä oli jotenkin epävarman oloinen (uudet ruutu merkit ja nauhat) ja palasi merkille ikäänkuin miettimään, et olikoha toi tuolla ruutu. Kävin näyttää ruudun ja meni heti paremmin. Merkiltä kolme toistoa ruutuun ja vikalla pers pallo.

Tunnari, samalla tavoin kuin nyt on otettu. Hiukka mietti ja haisteli muualta (johtunee varmasti eilisistä simputus treeneissä, kun noutojen jälkeen tunnarissa alkoi panikoimaan. Tämän onnistuin mielestäni eilen korjaamaan hyvin ja saamaan äSSälle itse varmuutta eiliseen suoritukseen. Tänään ei kuiteskaan nostellut muita ja toi hienosti oman. Vahvistin oikeata toimintaa ja Syyn tuodessa kapulaa.

Luoksetulo, suora. Vauhti oli selkeästi hitaampi, kun merkit olivat paikallaan. Annoin kuitenkin pallon < tyhmä minä! Ois pitäny uusia vauhdin takia.

No joo, ei kovin kummasti kehumista näissä treeneissä.

Toko treenien jälkeen meillä oli viel agilityä. On muutes jo niin kylmä, et koiralla on pakko olla takki päällä, jotta säästyisi pahimmilta revähdyksiltä.

Agilityssä meillä oli rata. Panostin mielestäni kerrankin ohjaamisen harjoitteluun ja kontakteihin, muut kontaktit kohtalaisi, paitsi keinun kontakti tosi huono. Taitaa Syy hiukka jännittää sitä rämähdystä. Kisoja silmällä pitäen yritin tehdä sellaisen ratasuunnitelman; et mitä mä osaan ja mitä  Syy osaa. Mielestäni olin siinä ajatuksessa onnistunut hyvin, sillä kun kokeilin ohjauksia muista suunnista, en saanut niitä onnistumaan läheskään niin hyvin. Loppusuoria pitäisi harjoitella lisää, samoin kuin irtoamista. Mut oikein kiva treeni, kisoja ajatellen käyttäydyin järkevästi ja palkkasin koiran kontakteilla jne. Ilmoitin siis Sylvin Varkauden agility kisoihin 11. 9, siellä on kaksi rataa, tavallinen ja hyppy.