Ensinnäkin! Minusta syksy on paras vuodenaika! Ihan parhaat reenitkelit ikuna..Aurinko paistaa ja keli on raikas.

Eilen oltiin Leppävirralla saksanpaimenkoirien suojelu sm-kisoissa duunissa.  Rotua ja lajia voin suositella sinkkunaisille! Aikamoisia kinkkuja vieraili kanttiinin tiskillä!

Näpsä pääsi treenaamaan kunnon häiriöissä, oli louskuttavia sakemanneja, kuulutuksia, ampumisia ja ihmisiä! Ihan perus treeniä..Tänään taas metallin tiputtelua enemmältiki..tajusin jälkeenpäin, että ois pitäny laittaa pallo piiloon, kuten perjantaina.  Uutena treenattiin sivulla maahamenoa, kun alkoi sitä eilen tajoilla. Hienosti meni.

Tänään oltiin sitten aamusta jäljellä Mariannen ja Piian kanssa. Näpsän jälki vanhettui nyt tunnin, maasto kivaa kangasmetsää ja muistin jopa kääntää puolikaarta eri suuntaan. Uuden jälkiliinan (pinkki, ihan tyttöjen näkönen..ostin siksi, etten hukkaisi niin helposti) voimin sitten roikuttiin mukana. Nenä pysyi nyt perjantaita paremmin alhaalla, veti kyllä vaikka jarrutin koko matkan. Reagoi hyvin alussa olevaan isoon palkkaan. Piian ja Mariannen mielestä pikku-peene ei vois pennenä paremmin jäljestää, olin siis varsin tyytyväinen.

Kävin myös katsomassa Mariannen ja Piian koirien jäljet. Oli todella valaiseva keikka nähdä voittajaluokan jälkeä..Nyt ainakin tiedän, mitä kohti pitäisi mennä. Motivoi hyvin katsoa noita muiden jo kokeneenpien jälkiä ja kun joku katsoi meidän jälkeä.

Sylvikin sai käydä esineitä. Neljä esinettä, etu esineet ihan ok, mitä nyt ekalla lähetyksellä meni kuselle. Takana olevat sitten tökki ja kovasti, hitto..ei vaan menny tarpeeksi taakse. Kolmannen jälkeen katsoi minua ilmeellä, "Urpo, mä hain jo kolme! " ja alkoi kiljua. Nooh saatiin rämmittyä. Taidan ottaa kuurin kapeita ylisyviä esineruutuja ja kaikki esineet taakse!

Mutta kertakaikkiaan mahtava aloitus sunnuntaille! Kiitosta vaan kanssa eläneille.