Oltiin Outin ja Satun kanssa treenamassa Varps areenalla. Sylvi treenas tokana.

Seuraamista naru kainalossa ja apukädellä. Meni aikas kivasti ja apukättäkin pysty laittaa alas. Syy oli aika kieroksilla ja kokeiltiin myös nameilla..ehkä hieman parempi näin.

Ruutu: eka merkillä pallo, katsesteli kyl ihan vääriin suuntiin ja ei tietenkkän menny merkille ekalla vaan tokalla karkas. Sitten tais karata taas, vaikka tarkotus oli palkata siitä, että dottaa. No sain kyl senkin lopulta palkattua, mut oli kyl nyt ihan liian kieroksilla ja sanoi aikakin kerran piip...Hiljeni kyllä käskystä.  Ekassa ruudussa oli pallo ja toka ruutu oli tyhjä. Ruudun paikka oli hyvä, vaikka annoinkin käskyn himppusen liian aikaisin.

Metallin nostot ei tänään ihan sujunut tuli ääntä, mutta pallolla meni vähän paremmin...Metallissa mun täytyy olla nyt tarkka palkkaamisen kanssa, etten palkkaa silloin kun se tiputtaa...Kapulan nostoa jalostettiin muutamia kertoja myös eteentuloon saakka.

Tunnari. Satu halus nähdä kuinka Sylvi haistelee. Nameja ei siis ekalla kerralla vaan kapulat ympyrässä ite vein oman ja Satu vieraat. Haisteli hyvin (kaikilla yrityksillä, mutta ei sitte rohkeus riittäny ja toi väärän..useampaan kertaan. Tilanteen rauhoitukseksi otin hypyn puukapulalla niin, että kapula oli valmiina maassa hypyn takana. Seuraavan tunnarin taisikin sitten tehdä ihan mallikkaasti.

Sitten kaket! Jesh, nyt olen oikeasti nähnyt, että Sylvi pystyy vaihtamaan asennot takajalkoja liikuttamatta. Katsottiin tekniikat kuntoon niin että liikkeen vaihdot onnistuu ilman takajalkojen liikuttelua. Täytyy vaan olla tarkkana tässä.

Hyvä, hyvä..

Lopuksi otettiin vielä paikallaolot Tompan kaverina. Istuminen ok ja makuussa haisteli kerran, mutta muutoin ok.