Aamu treeni hallilla ihan itekseen.

Maassa paikalla pysymistä ja lähtöjä. Eli pallolla härnäystä ja suhinaa, meni kivasti. Lyhyt toko leikki , sillä mun hermorakenteella ei ois pystyny tekee edes pitkää. Tässä kiihtyy ja tulee helposti ääntä, ku ei saa tehä mitä tahtoo. Ärsyttävää. Taidan jättää leikit taas vähäksi aikaa...vai hakkaisinko vielä lisää päätä seinään, mene ja tiedä. Nyt muutoin osasin oikeesti ärähtää hiljaa niin, et otti tosissaan ainakin hetkeksi.

TAUKO

Seuraaminen, jäävät, luoksetulo(suora), ruutu (kokonainen ja meni ekalla käskyllä maahan), hyppy ja metalli, ohjattu (yritti hakee vasemman vaikka oikea oli vuorossa, sain pysäytettyä) palkkaamattomina. Oikeestaan tää osuus meni aika kivasti, keskitty, yritti ja piti suunsa kiinni. Teki oikeestaan aikas kivasti. Pitäisiköhän palkkaamattomuus treenejä tehdä useammin?!?

Tähän kohtaan palloa ja sitten uusi TAUKO

Tunnari, paljon kapuloita sikin sokin, haisteli hyvin ja toi oman..purren, tietysti, mut tähän olen tyytyväinen. Ja Kekeista seiso-maahan versio niin, että laudat on sekä edessä että takana., ei järin vakuuttava suoritus.