Viikko menny, en tiedä mihin..Sunnutaina ainakin agiliidettiin. Vuorossa oli rata treeni ja oli oikeesti ihan liian vaikee koko ryhmälle, mut tulipahan harjoiteltua Päivikin opettamaa pyrstöä, joka onnistuikin "muutaman" sahauksen jälkeen. Treeneissä laitoin merkille sen, et Sylvi tulee ihan sika hienolla asenteella sivulle agitreeneissä, mitenkähän saisin siirrettyä saman innon tottikseen...

No uusi viikko ja maanantain tokottelut eka kertaa hallilla..Ajattelin, et varma äänipäivä kun käydään hallilla vaan agilitaa, mut ei oikeestaan menny niin huonosti kuin luulin.

Kaket:  maahan ylös, ihan kivasti, nami lautanen edessä ja menin auttaa maahan, että ei tulis eteenpäin. Istu-seiso seinän vieressä...paranee..alkaa olla jyvälää jo himppusen uudesta tekniikasta, kun ei voi peruuttaa. Syy selkeesti jännitti tätä liikettä ja omaa onnistumistaan.

Ruutu: alusta paikalla, eka merkille meno meni häsläykseksi ja kävin näyttää merkin..Ruudussa seisomisen paikalla pysyminen aiheutti tänään haastetta, panostin siis siihen.

Hyppy ja metalli: Huutaa, lähdössä, ennen kapulaa ja kapulaa ottaessa. Sain taitavasti keskeytettyä suorituksen useasti, mutta meni niin jankkaamiseksi joten laitoin koiran pois.

Mulle jäi vielä viisi minsaa aikaa, joten otin metallin tasamaana, ekana murisi kapulalle, jotin otin kapulalle pitäjän, toinen kerta ok. Sai palkan (vaikka en enää kyllä muista oliko mulla lupa palkata).

Sitten hyppy ja metalli uudestaan, komensi taas metallia, joten kielsin ja uusiksi pitäjällä, komenti taas, joten heitin purkin, tosin ainakin sata vuotta myöhässä...Huono minä. Tehosi ja kippas kappas, uusinta (kapulalla oli taas pitäjä) x 2 meni hiljaa ja loistavasti. Hyvä Sysse, kyl se kato siitä..Taas muuten meni lirkuttaa ylöisää, kun olin "ilkee." Onneksi kukaan ei tajunnu auttaa..ja suoritti sen jälkeen mainiosti kyseisen liikkeen.

Ennen paikalle oloon menoa otin hiukka seuruuta, muiden etsiessä koiria häkeistä, ei mainittavaa, teki kivasti.

Ryhmä paikalla makuu, Syy meni liikkeen ohjaajan käskytä maahan ja samoin teki lopussakin, muutoin hyvä paikalla makuu.