Tiistain treeneistä ei tullu päivitettyä mitään. Sanotaanko, et meni kyllä niin jankkaamiseksi tuon kapulan hiljaa ottamisen kanssa, et voi video.  Nyt alkaa tuntua jo siltä, et jos virheistä oppii, ni millo se oppimiskohta oikein tulee?!? Tekis mieli jopa luovuttaa ja sanoa, et mua ei haittaa jos se päästä pienen äänen kapulaa nostaessa, mutta tälle tielle ei tainnut saada lähteä ja sitä paisi MUA HAITTAA se pikku mur siinä nostossa. Virallisesti: Olen kusessa, enkä oikein tiedä mitä tuolle asialle tekisin.

Treenasin tiistaina kuuntelu juttua, eli toko leikkiä..Tyhmää oli ottaa sitä eka, ku ääntähän siitä vaan seuras. Sitten seuraamista, kapulan hiljaa ottamista, merkkiä, hyppyä ja tunnaria jataasen merkkiä. Mainittakoon ensin positiiviset asiat: Hyppy puu kapulalla meni hyvin, teki hiljaa. Tunnarissa kaksi toistoa vanhaan tyylin, toi molemmissa ekalla oman. Naksutin oman nostosta.

Tänään treenasin omalla pihalla:

Ruutu: kahdesta ekasta merkistä palkka heitto pallo ja sitten ruutuun. Hyvä. Toka ruutu toiselta puolelta merkkiä, taas ekalta merkiltä heitto pallo ja sitten ruutuun ja käskin jopa maahan. Sika siitii! Oli oikeesti makeen näkänen ruutu tänään. Kävin kävelee ja sitten menin leikkii pallolla ruutuun. Mahtavaa! Lopuksi laitoin pallon ruutuun ja kävin näyttää merkkiä, et sinne ois kuiteski eka mentävä. Saikin merkille menosta pallon ja sitten sai viel juosta ruutuun hakee pallon.

Seuruu: Pallo maassa, meinas ohi kulkeassa hilapasta ppallolle, mut pysyi kuin pysyikin kasassa. Ihan ok.

Liikkeestä istuminen: Meni maahan,pöh. Sain kuuiteski onnistumaan.

Liikkeestä seisominen: Tarjos yllätteän istumista...yllätys, sen hankauksen jälkeen, muutoin ok.

Juosusta maahan, hyvä ja ilman apuja.

Metalli: Hiljaa, jes!

Sitten ohjatun suuntia ja kapulan nostoa niin, et S merkillä ja kapula noin metrin päässä. Jankkaukseshan se meni, mutta seuraavat havainnot:

- Ohjattu on Syystä sika kiva.

-Ääntä tulee enemmän vasemman puolen kuin oikean puolen nostosta.

- Ääntä tulee vähemmän, jos vain osoitan kapulaa ja jätän suullisen käskyn pois.

- Ääntä tulee satunnaisesti oli purkki heitetty tai, tänään tosin en viittyny änää edes heittää kun kerran. Uskoo jo hyvin minun kieltoa jo lopettaa tekemisen...(kai?)

- Kun kiellän sylkee kapulan, tuijottaa ja ottaa hiljaa uudestaan ja tuo mulle.

- Toistojen määrästä pahenee.

- Suorissa kapuloissa sama vika.

- Ääntä tulee myös jos kapulat kaukana ja nimenomaan nostossa.

KÄÄÄÄÄKK!!!! Mitähän tekis?!? Oisko ideoita...

Yritän seuraavaa, lisään naksutuksen kaikista hiljaisista nostoista ja muista ei tuu palkkaa. Yritän ite olla rauhallisempi ja palkkana nakki tms, mikä ei ainakaan kiihdytä yhtään lisää. Lisäksi toistojen määrä kerralla hyvin vähäsitä. Mielestäni ääni nostaessa liittyy erityisesti ohjattuun...tosin onhan tota muissakin noudoissa ollut...plaaah..Oon oikeesti aika neuvoton.