Tässä heti alkuun muistettava mainita, että torstain agility treenit jäi kirjaamatta.Treenit oli ihan huikeet, treenattiin persjättöä ja ennakoivaa valssia. Kiitoksia Sonjalle ja Tiinalle treenistä ja oivalluksista. Tän treenin jälkeen jäi olo, et tätähän vois tehdä vaikka joka päivä.

Viikonloppu tosiaankin meni tokon suomenmestaruuksia seuratessa. Kisat pidettiin Kluakkalassa ja olivat järjestelyiltä varsin onnistuneet. Hellettä oli ihan liikaa, Mittari ei paljoa alle 31 tainnu mennä kumpanakaan kisapäivänä, joten nyt sitten ihaillaan palaneita rusketusraitoja. Se on siis jakavuotuinen perinne, että mä palan kyseisessä tapahtumassa, vaikka kuinka tungen sitä rasvaa.. Kuopion joukkue oli 16/69 ja Varpsi ei saanut valitettavasti tulosta. Kiitoksia vaan mukana olleille ja Jonskulle ja Piialle yöpaikasta, jospa sitä pääsisi ensi vuonna Sylvinkin kanssa ihan osallistumaan.

Eilen siis Toko treenit ja minä taas myöhässä, vaikkakin olen lomalla..Ihme touhua.

Ruutu: Juoksin itse eka merkin kautta ruutuun. Sen jälkeen ruutu neljästä eri paikasta, meni aikas kivalla asenteella ja vauhdilla. Ruutukin löyty joka kerta. Jee! Merkin palkkasin vielä lopuksi. Ruudun paikkaa täytyy vielä erikseen vahvistaa.

Seuraaminen aikas ok. Pää ei ihan täydellisen ylhäällä, mutta ylempänä kuin aikoihin. Näytti ja tuntu hyvälle.

Idarin liikkeet ja pysymiset. Treenasin nimenomaan pysymistä, sujui hyvin.

Kaket, menossa eteenpäin, hyvä niin. Maahanmeno vaikein.

Luoksetulon stoppia kiertämällä. Aikas hyviä, vaikka jostain aikaa tarjos maahanmenoa, ku otin suullisen käskyn käden avuksi.

Paikallaoloissa, meni istumisessa maahan, plaah..Tätä pitäs edelleen treenata enemmän. Paikkamakuussa  vahvistin maahanmenoa reilulla vartaloavulla, muutoin ok.

Tunnari x 2. Outi A vei kapulat eka riviin ja ite vein oman. Toi oman, hiukka epävarmana koska puri kapulaa. Toisella kiekalla Outi vei kaikki kapulat ja ympyrään. Toi oman, nyt paljon varmemmin, lopetin siihen.

Kiva treeni, jäi hyvä mieli.