Heti aamusta lähdettiin Hannan ja Nooran kanssa puijolle vetäsee viton. Otin molemmat koirat mukaan, Piisku tosin oli tälläkertaa koko matkan remmissä, kun yritän taas "säästellä" sitä. Siitä sit hikisenä Kuopio-hallin kentälle. Menin pienemmällä ja kippas kappas..pitäsköhän taas vaihdella näitä treenipaikkoja..ei meinannu ruutu löytyy...

Lämmittelyksi pikku seuruu ja  juoskusta maahammenoa & seisomista. Maahanmenossa hirmunen vartaloapu...ei parannusta eilisestä. Juosussa käsiapu..meni hyvin siihen nähden otin sitä ihka ekaa kertaa.

Ruutu: merkiltä ei meinannu millään sattua ruutuun, autoin ja sitten löyty...menin lähemmäksi, et sain paikkaa paremmaksi, hakeutu jostain syystä vasempaan laitaan. Laitan alustan taas takas.

Ohjattu: tosi hyvä kumpikin puoli, ekalla tosin ei meinannu pysähtyä merkille, vaikka siellä oli pallo. Ja oli muuten koko ajan hiljaa. Lopuksi merkin vahvistusta.

Kaket: hermot meni, viddu! Ei ois pitäny istumasta seisominen on ihan käsittämättömän vaikea tehdä niin, ettei takajalat liiku.  Oikeesti kaikki osiot on vaikeet. Suunnitelma: Tätä on treenattava, nyt kurinalaisesti joka päivä tai ei koskaan päästä evlään. ihan kuin 100 vatsaliikettä päivässä ajatus Blääni:  maahan - seiso: uusi käsky maahamenoon, joka tarkoittaa peruutusta taakse ja seisomisen käsky normaali..Nami palkka ja hyvä sellanen ja nami jossain edessä maassa. Istumista peruutuksella ja seisominen läheltä nami mulla. (sivuhuomutus, treenin jälkeen kotona kokeilin m-s lampaankielellä, tunnelma rennonpi ja teki paremmin.)

Tunnari: tosi järkevää oli ottaa ton kaukon jälkeen, mutta tyhmä minä halusin ottaa ja ajattelin jo valmiiksi, et viduiks menee..toi väärän, ei haistellu, yllätys. Laitoin uuden pussillisen kapuloita maahan ja sitten oman keskelle..haisteli ja toi oman ekalla. hyvä..Lopetin treenit siihen koska en enää halunnu hinkata mitään.

Ens kerralla treenaan pahuudet eka alta pois, ni jää ees parempi mieli treenistä.