Huh hellettä, kylläpä hiki virtasi. Oltiin siis päivä retkellä Outin luona Siilinjärvellä ja treenailtiin heppakentällä...

Näpsä treenas eka..ei kyllä menny järin hyvin..Pentu on nyt ylisosiaalinen..Outin lapset olivat liiiaaan ihania ja keskittyminen huonoa. Noudot ei onnistunu ei millään..ja leikkikin oli ekalla kierroksella sitä sun tätä.

Näps treenasi sivulla kontaktia, alustaa ja epäonnistuneita noutoja...Oli paljon kivompi mielistellä lapsia..Mitäpä tästä opimme, se on siis nyt sosiaalinen ja nyt siis homma alkoi ikäänkuin alusta..Hyvästi muista piittaamaton ja hyvin keskittyvä penne! Mini hyppy sujui hyvin, yli meni...Luoksetulossa juoksi mun ohi..ja tuli sitten vasta..plaah..

Tokalla kierroksella leikittiin ja nyt tää homma sujui, eikä lapsetkaan olleet enää niin kiinnostavia, että hommaa tarvitsis keskeyttää käydäkseen moikkaamassa Smillaa ja Sagaa.

Jatkossa siis keskitytään yhdessä leikkimiseen ja olemiseen vieraassa paikassa satakertaa enempi.

Sylvi teki ihan super huonon treenin..Treeniä seurasi myös Outin kissa Myrkky. Sylvi pelkää kissoja ihan sikana! Etenkin sen jälkeen, kun Maken porukoiden vanha kolli kävi sen kimppuun.

Seuraamisen ajan piti jännittää Myrkkyä, huonoa seuraamista, huomautin asiasta ja paransi.

Idarissa otin vain seisomassa pysymisen, häiriönä Smilla joka keräsi merkkejä maasta, ihan Syyn vierestä. Hyvin kesti.

Suoraluoksetulo, oli hyvä.

Ruutu, ei voinu mennä merkille (Myrkky katteli pari metriä merkin takana) vaan yritti  juosta suoraan ruutuun. Outi kävi näyttää merkkiä ja meni Myrkyn ja Merkin väliin. Onnistu, mut ylläri pylläri ruutu ei nyt sitte löytyny. Pysäytin ja talutin nätisti ruutuun. toisen kerran teki samoin ja samoin mä. Kolmannella löysi. Outin kaa puhuin, et oisko tää Myrkky nyt aiheuttanu sen, et kääk en osaa ja sitten yritetään taas, että äippä auttas..tiedä tuota...siltä se mun ja Oon silmään vaikutti.

Ohjattu...ei menny merkille..Outi kävi näyttää(ettei tulis ääntä)..sitten merkki ok, mutta lähti äänellä...voi paska..Tässä kohtaa hikivalu jo ihan sorona..ja piti vaan ottaa pienet kivat..

Metallissa ja hypyssä lähti äänellä ja mennessään räjäytti esteen..Tehtiin Tomppa treeni(ilman heittoa, lähtöön nami). Tämä meni hyvin..

Tunnari, ekalla nosteli vieraita ainakin kahesti tai useammin. Sitten nosti oman. Tokalla otti tokalla oman. Tätä muutin nyt niin, että keskeytän vieraannoston, mutta en vie takaisin istumaan..vaan annan jatkaa siitä..selkeästi vähemmän nostaa kierroksia tämä tekniikka, ainakin nyt. Toinen kerta on aina parempi.

Kakeissa samaa rataa..maahanmeno pirun vaikea..Istumisesta haluaisi edelleen nousta taaksepäin.

Huh hu..olipahan huonot treenit, onneksi oma järki ei lähtenyt.

Näpsä alkaa muutes olla jo ihan hyvä klinikka-koira..Tänään makoili hiljaa häkissä koko illan. Loppu illasta juoksi klinikkaa ympäri ja istuskeli ikkunalaudalla. Treenattiin kakeja ja sivulletuloja klinikalla, ihana ilmastointi! Virallinen punnitus näytti tänään 5,3kg! Ja oma paino -2! Sitä se päivystäminen teettää!