Käytiin Annin kanssa treenaamassa tottista, koska Anni tarvitsi Mannelle häiriö koiraa, joka ei ollut sakemannin näköinen, Sylvi täytti nämä vaatimukset mainiosti.

Ennen Annin tuloa otin ohjatun, varmistaakseni itselleni, että se osaa ne suunnat tiistain pimeyden jälkeen. Tämä asia näytti olevan ok,. mutta merkille meno taas sangen vaikeaa, pöh!

Seuraaminen: Ei painanu ja teki ihan kivasti, juoksusta hitaaseen siirrossa laski hiukka päätä, uusinnassa pään lasku tapahtui taas hitaasta juoksuun siirtyessä, muutoin hyvää perus seuruuta. JLopetin juoksusta seis, kun teki suoran perusasennon. Tuota täytyy harjoitella.

Juoksusta seis, valmistelevassa osuudessa liikaa vesilammikoita ja prinsessan mielestä oli vaikea seurata, kun täytyy nähdä mihin astuu, ettei vaan mee lammikkoon. Kohtalaisia, nyt ei menny sivuun vaan otti muutaman hipsun perään, lisäksi pysyminen tuotti vaikeutta, ei kestänyt kehumista.

Juoksusta maahan, eka isoilla avuilla ja sitte pienen pienellä, ihan ok, mut sais mennä vieläkin nopeemmin maahan.

Sitten treenattiin patukan irroitusta ja sainkin Annilta loistavia neuvoja  tuohon, miksei kukaan mulle oo aikaisemmin tuota kertonu, pöh..Mut Syyn mielestä tää oli huippu treeni, ku sai aina uudestaan ja uudestaan patukan. Loistavaa, jospa tämä helpottaisi palkkaamista...tai palkan keston määrää.

Sitten ne häiriöt: En oo varmaan koskaan treenannu seuraamista niin, et toinen koira on koko ajan lähes iholla ja syy sivulla. Sylvi paineistui tästä jonkin verran, mutta palautui ihan heti, kun tilanne ohi. Mannelle teki varmasti hyvää treenata "bordenscollie tytön" kanssa, sen verran tuntui Syy häiritsevän.

Lopuksi käytiin viel juoksuttaa koiria hetki puijolla, mukava treenipläjäys paskan duunipäivän jälkeen.