Ja taas hiljaset treenit! Mahtavaa..Outin ja lasten kanssa siis oltiin..

Seuraaminen ihan ok, Outi oli liikkurina ja palkkailin välillä. Täyskäännöksiä täytyy treenata, kun niissä loitontaa.  Ajattelin imuttaa namilla..Katsotaan kuis käy..

Idarissa seisomisessa pikku sivuliike, muutes ok..

Luoksetulo hetsaus suora luoksetulo, juoksi ihan sika kovaa.

Ruutu, ekalla merkillä pallo..Toinen merkki hieno..sai pallon siitä. Ruudun paikkaa haettiin, jos joutuu hakee, menee stopista istuu..Otin lähempää ja paikka parani..Pari niin, et pallo ruudussa.

Ohjattu entiseen malliin, tosin nyt palkka ei ollu näkyvissä vasta kun paluu matkalla reilusti myöhemmin kuin yleesä..Tää meni tosi kivasti, tykkeen. Merkin oli mallikas..tosin ekasta merkin merkkaamisesta karkasi merkille.

Pari metallin nostoa ja  sitten hypyn taakse koira seisoo ja kapula maahan, nämä hyvin ja sitten oikeana liikkeenä. Tosi hyvä, vapautin ennekuin tuli eteen.

Kaket, istu maahan himpun verran kauempaa (n. neljä metrii), kerran tarjos seisomisest (oli muutes hieno seisominen). Istu-seiso riman kanssa, edistyny selkeesti..Maahan seiso..maahanmeno vaikein.

Tunnarissa vieraat kolmen ja kahden kapulan kaoissa oman vein itse. Haisteli myös kasat, josta olen enemmän kuin iloinen, en tiedä pitäskö, mut musta on hyvä jos haistelee myös vieraita..Toi oman perille saakka purematta..Jee, jee, jee! Huippuaa!

Oon TOSI , TOSI tyytyväinen treeniin.