Make sano äske, et tuu kattoo..pilvet on vaaleanpunasia..Tuumasin vaan, et tietysti kun on ollu niin kiva päivä! Huippu päivä siis takana. Käytiin päivällä lenkkeilee koirien kanssa jäällä..Kuva satoa sitten myöhemmin ja Iltapäivästä oltiin hallilla.

Mun oli tarkotus ottaa tokoa, mut Make halus nyt kokeilla sitä agilityä Sylvillä. Sanompahan vaan, et kattomalla oppii ja paljon..Menivät ihan sika hyvin, ottaen huomioon, et Make ei oo koskaan ohjannu koiraa. Oli takaa kiertoja, valsseja ja haltuunottoa..Aika huikeeta, Agility on edelleenkin miesten laji.

Sylvi oli niin läkähdyksissä aksasta, et otin vaan kaket ja tunnarin. Kakessa muistuttelin istu-maahan juttua, i-seiso kuten eilen ja osa taakse-seiso pystyin tekee seisaaltaan < maahanmenossa täytyy vaan tuolloin olla tarkkana.

Tunnarit rivissä oma toka oikealta, Make vei vieraat ja mä oman. Syy kävi siis taas eka syömässä namit. Haisteli tosi rauhassa ja hyvin (oli varmaan niin puhki) ja toi oman. Wau Wau..Otin vielä pari pitoa erikseen ja siinä se.

Kiva treeni, etenkin Kepon intoilu agilitystä ja koiran ohjaamisesta..sille oli kehittynyt jo monta hyvää ajatusta siitä kuinka täytyy ohjata..Ja sitte kotii katsoo agilityn SM-08 DVD:tä..On se hurahtanu ja mä siihen.

PS. Ostin camoa vapaa-ajan messuilta, kevään treenejä odotellessa.