Ihana keli, treenikamuna Reetta & pojat treenattiin joutenlahden nurmella ja koiratkin pääsivät välissä uimaan.

Paikallaoloissa Jaskan kamuna..Ihan ok..Makuussa nousi Reetan käskyllä. Istuminen hyvä.

Seuraamisen päätä namilla tänään..Ei muutosta..Tää on paha.

Idarin jätöt maahan-istu-seiso. Istumisessa tarjos seisomista, muutoin ihan perus.

Luoksetulossa puunkiertoja ja stoppeja. Ei järin hienoja.

Ruudun eka merkillä pallo, toka hyvä muutoin, mutta liikkeenohjaajan käskystä korjaili merkkiä. Ruutu ei sitte löytyny millään ja mun eessä oli joku ihana haju..Hittolainen, no lopulta ruutuun. Plussana mainitaan, että paikka oli hyvä.

Tässä välissä Jaska treenas ja käytiin sitten viel uittaa koirat.

Metalli ja hyppy eka vapaasti suorittaen ja sitten käskyllä. Molemmat hyviä. Päätettiin kokeilla, et jos heitän kauammaksi ni näyttääkö paremmalta..Öööh..ei hyvä idea..ei löytäny kapulaa, joka aiheutti nostossa ääntä. Kauaksi heittoja täytynee treenata vaikka hiekalla, jossa kapula näkyy paremmin.

Ohjatussa vasen, palkkasin merkin..näytti aluksi ettei aijo pysähtyä merkille, mutta teki sen hienosti. Vein merkille ja sieltä haku...Hyvin teki.

Tunnarissa kapulat ympyrässä, ite vein oman. Oli hiukka levottoman oloinen, haisteli kuitenkin ja toi oman. Hyvä, hyvä..Jätettiin siihen.

Kakeissa tekniikka. Haastetta lisäsi takana oleva koirapuisto, jossa joku koira päätti haukahdella syylle.  I-M matkalla (jouduin helpottaa edm koiran vuoksi) I-S laudalla meni ihan kivasti ja taakse-seiso tekniikkakin näytti ihan mukavalle.

Ihanan kesäinen treeni, kiitosta Reetalle seurasta, oli mukavaa.