Noniin jäljellä siis, käytiin siis jälellä ja tenkkapoo tuli jo ennen metsään menoa..Paikalla ihan törkeesti marjastajia, onneksi tavoitin lähimmäisen ja hän koira-loversina lupasi kiertää jäljen. Jälkeä tehdessä paikalle saapui hevoinen, jeah! Ei oo todellista! Nooh saatiin tehtyä kuiteski..hiukka poikkoilua, mutta pysyi kuiteskin..askelta ja jälkeä pidennetty..Go Näpsä!

Käytiin vielä kerää sieniä, tosin ei ollu aavistustakaan mitä sieniä ne oli...heitin pois.

Illalla tottis treenit:

Sylville ammuttiin..ei enää niin hasardi kuin kisoissa..korvat heilahti kyllä. Noudossa ääntä, kaikissa jäävissä hinkutettavaa, hyppy ja a-hyviä..Eteenmenon maahanmenon ennakointia..Otetaan siis pallo kuuri.

Näpsä treenasi yhtäaikaa Jurin ja sakemannin pennun kanssa, paikalla myös joku toinen pentu, joka oli tutustumassa kenttään. Eivät haitanneet. Ohjelmassa leikkimistä, noudot metallilla ja puisella, sivullaoloja ja tuloja, ruottin ympyrää ja eteentuloja. Lopuksi luoksetulo noutavan Jurin vierestä..Mahtava penikka. Kentältä pois kävellessä takana ammuttiin (tuli mulle kyllä ihan yllätyksenä), mut pentu ei reagoinut kuinkaan, hyvä niin!