Viikonloppu aloitettiin mölli-agilityn merkeissä..syystä, että meidän treenin tilalla oli sellaset..Nooh..jäi siis aika vähiin treenit ennen huomisia kisoja. Mölli-rata oli helppo, sössin keppien alotuksen muuten meni virhettömästi. Kilpailu-rata olikin sitten jo ihan hirveetä shittiä..Tässä taas todistettiin, se että en osaa edelleenkään keskittyä enempään kuin yhteen rataan...Niin ja huomenna niitä on kolme..Voi hyvää päivää! No pitää vaan alkaa keskittymään jo nyt.

Yritän saada jonkun kuvaamaan Sylvin ja mun räpiköinnit ja laitella ne sitten tänne.

Sunnuntaina mennäänkin Näpsän kanssa Espooseen treenaa aksaa Nina Frantsille ja leikitettäväksi yhdelle maalimiehelle..Kevätretkeä siis pukkaa...Kiva kiva..Varkaudessa ois kyllä ollu Korrit...skippasin tänä vuonna..

Näpsäkin oli ollu tänään ACElla treenaa Maken kanssa, ei vissiin ollu oikein pysyny käsissä Kepon äänensävystä päätellen. Oli taas kaahannu ihan päättömästi.

Otin Syyllä vielä kontatit ja tokoa möllien jälkeen, ei yhtään ääntä!

  • Seuraaminen, yllättävän skarppina. Otin paljon juoksua ja paikalla siirtymisiä.
  • Ohjattu, sika hyvä ja hiljaa.
  • Metalli, hiljaa ja tämän vuoksi hyvä.
  • Tunnari. Toi eka väärän..oli jotenkin hengästyneen olonen. Tokalla oma hienolla luovutuksella..Jätin tähän.
  • Kaket eka kaukaa ja sitten läheltä jumppana, kaukaa tulee aina sen 20 cm eteenpäin.

Kiireinen viikonloppu siis tulossa, mut kiva sellainen..tykkeen.

ps. Näpsä pelkää/vihaa mopoja ja skoottereita. Murisee ja haukkuu niille autossa ja tänä aamuna sellanen oli parkissa tossa meidän pihan edessä, ni piti pöhkötä ja mennä karvat pystyssä ohi. Meni kyllä itsenäisesti haistelemaan ja ratkas ongelman. Hyvä Näpy.

pps. Näpsä on työpaikkakiusaaja. Katja parka yritti tänään luututa takatiloja ja Näpsä roikku koko ajan luutussa kiinni. Oli pakko laittaa jäähylle ja anteeksi pyyntönä viihdyttää Katjaa Näpsän nenä-käteen-tempulla. Näytettiin myös miten hienosti Näpsä osaa seistä lääkärilaukun päällä ja kiertää vaahtosammutinta. Työpaikkajumppaa kerrakseen.