Maanantain toko reenit oli ja meni, menin myöhässä..seuraava ryhmä tuli ajoissa ja mulle tuli taas se kiireen tunne, vaikkei pitäis ja sitte alkaa ärsyttää. Tässä kohtaa ohjaaja tarvitsee harjoitusta.

Näpsä treenasi eka. Joteskin tuntuu, että pitäs päästä eteenpäin, että ollaan jumahettu. Tosin metalli on menny taaksepäin..oon onnistunu palkaamaan sitä liikaa tiputuksista vaikka pitäs ehtiä vapauttaa sillo kun kapula on vielä suussa. Ruutu, seuruut ja muu meni kivasti. Hiukka tässäkin on sellanen hätänen olo koko ajan. Pitäs rauhottua itse.

Pentu sai treenata myös toiseen kertaan lopuksi, otin vain seuraamista ja leikkiä. Tähän osioon olen paljon tyytyväisempi.

Sylvillä taas ääntä mm. ruutuun mennessä. Tunnari ei ole mennyt eteenpäin kun ei olla reenattu, yllätys. Pitäs taas alkaa keskittyä tähän tokoonkin. 

Toisen osion tein muiden jo tullessa paikalle, ihan vaan itseni vuoski tai lähinnä oman pääni vuoksi, että pääsisin siitä kiireen tunnusta. Otin seuraamista patukka kainalossa, sillä jopa minusta pää on painunut liikaa alas. Meni aikas kivasti, juoksu oli kuulema ollut parasta.

Meatallin nostoja. Teki muistaakseni hiljaa.

Kaket, samalla mallilla..samasta syystä kuin tunnari.

Suora luoksetulo ja leikistä stoppia ja maahanmenoa.

_____________________________________________________________________________________________________________

 

Tänään sitten tottisteltiin. Sylvi teki Rontin parina. Eka ilmot ja ampumiset paikalla. Meni hyvin ja oli ihan rauhallinen, itse olin kolmanne ampumisella noin viiden metrin päässä. Hyvä, hyvä..

Seuruuta eiliseen malliin, meni aikas kivasti, etenkin täyskäännökset, palkkailin niistä.

Istuminen hyvä, maahanmeno pallolla ja avuilla. Pallo palkana etujalkojen eteen (taakse heitätteässä ottaa sivuaskelia).

Seisomista täytynee tehdä nami/käsi avulla, muutoin tulee liikaa sivaskelia.

Kaksi kilosen hiljaa lähtöä ja nostoa. Hiljaa lähti joka kerta, mutta nostossa piti ääntä. Palkkasin onnistuneet nostot suullisesti, kun joutu ottaa niin monta kertaa, ennenkuin onnistu edes.

Eteenmeno kokonaisena liikkeenä, tosin seuruutin eka vaikka mihin suuntaan, ku meinas ennakoida. Meni tosi hyvin ja kovaa eteen ja ekalla maahan. Sai pallonsa ja lopuksi vielä hakea pallon edestä.

Ihanaa, Ihana sininen on palannut..Alkaa olla entisensä!

Näpsäkin treenailli, tänään joteski ei niin skarppi, mut teki kuiteskin ihan perus settii. Lisäksi otettiin etenpää eteentuloja, ne meni ihan kivasti.

Muutoin Näpsä on ollut kotona todella raivostuttava! Ei pysy enää missään työpäivän aikana ja tuhoaa paikkoja. Eniten harmittaa Englannista tuodut bordercollie patsaat, joilta lähes kaikilta puuttuu korvat..ja yhden takajalat odottavat liimausta pöydällä. Tänään se aloitti vessan vieruisen seinän syönnin, ou jee...Huomenna se saa lähteä mukaan töihin!