Sunnuntaina tuli S ilmoitettua Hu-Pun agiliito kisoihin, kolmelle radalle..saa nähdä kuinka käy...Ainakin tänään treenit meni ihan ok..tai jotain siihen suuntaan.

La-Tokot:

ekana suoraluoksetulo, Jouksi normaalia kovempaa, hyvä!

Lyhyt seuruu, ihan ok.

Idari, uudet merkit ekaa kertaa käytössä..otin kokonaisena, tosin ekalla ei seisonu vaan meni taasen istumaan. Annoin käsi avun ja sit onnistu.

Ruutu, merkki n.15 metrin päästä ruudusta ja eripuolella kuin perjantaina, hiukka oli hakusessa, et missä se ruutu on > autoin ja kävin näyttää..sit alko sujua..yritti karkailla merkiltä, muutoin ok.

tunnari, ympyrä: Anne sattui olemaan samaan aikaan kentällä ja ryhtyi liikkeen ohjaajaksi, josta Syy selkeästi hämmästyi ja paineistui > ei haistellut puri kahta vierasta ja toi niistä toisen. Toisella kerralla ok! Mä tarviin liikkeenohjaajan!!!

ohjattu. Alooitin vahvistamalla merkkiä, viemällä pallon sen taakse. Eka haettiin vasen puoli. LOISTAVA! Myös oikea puoli meni hyvin...Ihana Syy! ei yhtään ääntä.

Loisteliaaksi lopuksi oltin vielä ylipitkän eteenmenon, jossa palkkana mini-jalkapallo..Piti hiukka hinkata sitä seuruu osuutta, ku meinas karata.

Su- esineet:

Pyhänä käytiin treenaa esineitä Annan ja Virpin kanssa. Kokonainen alue ja vieraat esineet. Valitsin isoja, et voi retuuttaa ja palkata niillä. Eka ruutu tehtiin niin, et Anna vei lelut Syyn katsellessa. Eka nousi taimmainen esine ihan takakulamasta, sit lähi esine toisesta etukulmasta ja sit keskimmäinen. Huomattavasti innokkaampaa etsintää kuin ikuna! Annoin rieputtaa esineitä ja palkkasin tuonnista viel namilla ja lopuksi sai pallon.

Toinen ruutu toiselta suunnalta, joka selkeästi haittasi koiraa. Lisäksi Syy ei nähnyt kun lelut viedään. Lähi-esine nousi eka ja toka keskeltä. Viimeisen kanssa tehtiinkin sitten enemmän töitä..Menin auttaa koiraa ja olin noin puolessa välissä ruutua, kun lähti hakemaan taka-esinettä, tämän jälkeen juoksin kehuen takaisin lähetys reunalle ja innostin tuomaan ja yltiömäiset kehut.. Esineitä täytyy viel treenata..Täytyy viel miettiä niitä omia kisoja, ei oo mitään järkee lähteä oikeesti  kisoihin, jos se ei niitä esineitä osaa..Ja joskushan niitä kai ois pakko treenata.

Piisku-neitikin sai hakea esineitä, voi että kun sillä olisi silloin aikoinaan ollut minua osaavampi ohjaaja..Se on niin ihana!