Meinaa vähän päivitykset jäädä, ei kesällä kerkee...

Otsikon jälkimmäiseen aiheeseen, eli varpaaseen. Jalka nyt paketissa ainakin seuraavat kaksi viikkoa. Katsotaan meneekö paremmaksi, jos ei niin sitten varvas amputoidaan. Nyt ainakin on pysynyt jo kokonaisen vuorokauden paikallaan, kiitos hienon paketin.

Ja sitten ne hakuiluit. Oltiin eilen sateessa kanakopilla reenaamassa. Alue noin 250? pitkä. Toinen puoli selkeetä ja toinen tiheikköä. Sylvi sai treenata eka. Ekaan oikealle  melkein etukulmaan maalimies, nosti hyvin ja ilmasut kunnossa, sitten tuli parikin tyhjää molemmin puolin ja lähetykset/pistot onnistu hyvin = suoria olivat.  Nosti vasemmalta umpparista ja ilmasu edelleen hieno. Toiselta puolelta nousi myös hyvin. Sitte alkokin tahmoo, jos kun olin päässy fiilistelemään, et on se hieno haku-koira. Lähetin oikeella vahingossa sinne mistä oltiin tuluu pois. juoksi piston ja jäi seisomaan, et häh..mittee nyt..Kutuin pois ja teki toiselle puolelle ihan ok piston, vasemmalle ei enää uponnu..Korjasin kerran, korjaantu ja anooin olla. Oikealla takakulmassa oli maakuopassa maalimies. Ei löytäny ja toiselle puolelle ei tehny enää kunnon pistoa. Luulen, että Syy oli oikeesti ihan poikki! Huonokuntoinen parka.. Lähetin uudestaan maakuopalle, ei vieläkään kunnon pistoa. Rauhotin tilanteen ja sai lopulta nostettua maalimiehen. Lähti näytölle reippaasti väsymyksestä huolimatta. Kuntokuuria siis pukkaa itse kullekkin.

Näpsälle viime viikon malliin haamuja. Lähtee kuin ohjus ja viiva suoraan! Leikkii kivasti maalimiehellä. Otin kolme pistoa. Ensi viikolla ajattelin hiukka muuttaa treeniä...

ps. Rakkaat vaelluskenkäni, jotka palvelivat kuuliaisesti 10 vuotta. Päästivät eilen veden läpi ihan huolella. Otan ilolla vastaan suosituksia oikeesti hyvistä vaelluskengistä. Saa vähän maksaakki, jos kestävät taas sen kymmenen vuotta!