Viikonloppu, varsin ihana sellainen alkaa olla ohitse. Iso harmitus.

Perjantai iltana kävin vielä Syyn kanssa agility treeneissä treenailee persjättöjä. Rata tuntui helpolle, eikä siellä nyt mitään kamalia kummallisuuksia ollutkaan. Pituuden poispäin hyppäämistäkin tuli treenattua, jota tuskin vielä ykkösissä tarvitsee, mutta hyvä oli reenata sekin.

Lauantaina ajelin sitten Varkauteen kattoo tokokisoja ja kadottamaan omaa ahdistusta EVL:n osallistumiseen. Tässä kohtaa Hannalle ja Helmille onnittelut evl:n korkkauksesta, täytyy ottaa teistä mallia. Oli kyllä tosi kiva käydä kotona. Niin ja onnea ihan superisti, Marianne, Satu, Reetta ja Jaana hienoista ykkösistä..

Satu oli luvannut katsoa linnunkivittäjän seuraamista ja sitä sitten ihmeteltiinkin. Sadun mielestä se ei ollu yhtään niin kamalaa, kuin ois voinu kuvitella. Jatketaan siis samalla tyylillä, kyllä se sieltä aikanaan tulee. Otin seuraamisen lisäksi maahanmenoja, istumista, merkkiä ja ruutua. Mulla oli vaan koko ajan sellanen tunne, et se karkaa.. Johtu varmaan vieraista tyypeistä, jotka treenasi samaan aikaan. Ei se kyllä ajatellu karkaavansa, paitsi kerran palkintojenjaon aikana ois halunnu mennä moikkaa kaikki.

Sunnuntai menikin sitten urheillessa. Käytiin potkukelkka lenkillä ja se oli kyllä ihan superia! Koin samankaltaista riemua kuin lapsena pulkkamäessä. Nautin ihan sikana ja niin nautti Näpsäkin. Se on kyllä niin luotu juoksemaan. Se tajus heti, et jos juoksee täysii, ni toi muija tulee perässä vieläkin kovempaa. Sylvistä tää ei ollu hauskaa kuin kahdessa alamäessä. Sylvi oli toivonut verkkaista sunnuntai kävelyä. No nyt on tullu testattua Ollin lainaamia vetoliinoja ja ManMatit sopii meille parhaiten, kun vain sais tuon Syynkin tajuamaan, et se on kivaa. Nooh, kunhan Näpsä kasvaa, ni katsotaan mihin tätä innostusta jalostetaan. Suksetkin otin jo Varkaudesta mukaan, alkaa mennä aika villiksi...

Näpsä alkaa olla muuten kerrassaan rasittava. Se on alkanu kyttäilee muita mm. leluista ja ruuasta. On saanu kyllä selkäänsä multa aina kun oon tilanteen huomannu. Lisäksi se pöhköilee mitä kummallisia asioita mm. hopatakkista paku kuskia, joka ajaa perässä moottoritiellä, naapurin pappaa jne. Niin ja porukoilla se oli istunut Sylvin kanssa keittiön pöydällä, kun naapurin mies oli tullut uunia lämmittää..Sika, sika, sika..Satua lainaten, Näpsästäkin on tullut  teini prinsessa!!!