Outin kanssa hallilla. Tomppa teki kahdessa osassa, ja Syysiinä välillä kaikki EVL:n liikkeet jossakin määrin.

Seuraaminen ihan kivan oloista, Nopeuden vaihdoksissa pitää auttaa oik, kättä heiluttamalla..muutoin kättä tarvitsee vähän.

Idari: seisominen taas namilla. Istuessa ei istunu vaan teki jotain muuta..aah..seuras ja sitten maahanmeno ok. Otin tän ns. väärinpäin versus yleensä ja oli oikeesti jokseenkin hankala kävellä..

Luokstulon pysähdystä pallolla ja ilman, ei napakka..tätä täytyy treenata nyt paljon paljon enemmän.

Ruudussa möhlin taas itse merkkiä, sanoin liian myöhään stopin ja itse ruudussa sitten toistepäin...Pitäs vaan malttaa ootta.

Metallilla eka tasamaa nouto. Meni hyvin ja otti kapulan hiljaa. Sitten kapula hypyn taakse ja käskystä nouto. Teki tämänkin hiljaa. Sai kuningas pallon.

Tunnarissa ei nameja alkuun, vein itse oman..Kapulat rivissä. Lähdössä sai namin kädestä. Haisteli hyvin ja toi oman, ei purru. Otin viel yhden pito treenin.

Kaket: I-M ok. T-Y ihan jees, vähän tuppaa tunkee niitä takajalkoja alle, ku menee maahan. I-S ok. Onnistunut kake treeni, sanoi Outi, terapeuttini.

Ohjattu, ensin vain kapuloiden vienti oli hiljaa. Sai namin ja vein merkille. Pistin Outin seisoo ja vahtii vasenta kapulaa. Otti hiljaa!

Ei siis yhtään ääntä koko treenin aikana, jumatsuka! Mahtavaa!