Maanantaina oli ihan sika kiire päivä ja kävin pikasesti treenaa tokot yliopiston parkkiksella, ennen agility treenien alkua.

Sylvi treenas eka yhtäaikaa Maggien kanssa kaikki VOI-liikkeet.  Tänään oli ideana ottaa korjausta ja osia, eikä kokonaisia liikkeitä. Tein sekalaisessa järjestyksessä. Vähän sellaset sinnepäin treenit, mut tulipahan treenattua. Tunnarissa toi ekalla väärän, seuraamisessa yritin palkata yrittämisestä, ruudussa palkkailin paikkaa ja maahanmenoa. Hyppy sekä metalli meni ekalla nappiin ja sai näistä ansaitusti palkkansa.

Näpsä treenas lNefin kanssa samaan aikaan. Ei tuntunu häiritsevän. Otin lyhyen seuraamisen ja ruudun paikkaa niin alustalla kuin ilman, Ruutu oli tänään aikas hyvä. Paikallaolot Nefin kanssa sujui yllättävän hyvin. Lisäksi otin vauhtinoudon, kake jumppaa ja hyppynoudon metallilla. Nää meni aikas kivasti. Kakeissa saattaa jopa jo ymmärtää mistä on kysymys.

Lopuksi otin vielä leikkiä ja puun kiertoa. Ensin nauroin Outille, et "kato, se kiertää varjoo.." ja kun sain sen kiertää puuta, se päättikin kiertää vielä jalismaalin, mut oikasta puolivälistä. Kimpos ihan tosi pahan näköisesti verkkoon, jokainen jalka eri reijästä ja pää omastaan. Siinä se juoksi aikansa ilmassa ennenkuin tajusi, ettei maisema vaihdu ja ennen kuin ehdin hätiin. Onneksi Näpsä ei menny paniikkiin ja alkanut rimpuilemaan! Huh, onneksi ei sattunu mitään. Jälkikäteen alko naurattaa, oli se niin koomisen näkönen ilmajuoksu.

Illalla oltiin sitten Sylvin kanssa agility treeneissä. Oltiin ihan ulapalla ja en tiedä miksi tippui niin paljon rimoja?!? Oisko johtunut ekasta ulkotreenistä vai mistä.

Mentiin erikseen a:ta ja tajusin, ettei se osaa sitä mun oikealta puolelta ollenkaan. Lopuksi mentiin  allaolevaa rataa, jossa yritin mm. opettaa keppien edessä takana leikkausta. Ei onnannu, täytyy treenailla erikseen. Lisäksi rengas ennen putkea oli vaikea ja koko loppu 17-20 esteiden kohdalta.

Viikonloppuna mennään Näpsän ja Sylvin kanssa Linnojen koulutukseen ja voin olla varma, et ei mee hyvin.

Nyt haku-treeneihin!