Juhannus, ihanaa..ja vapaata vielä perjantaihin saakka. Neiti Näpsä ei ole enää niin kiltti kuin alussa antoi ymmärtää...Kunnon riiviö.

Keskiviikkona käytiin hakuilemassa, Treenit y-risteyksessä ja paikalla vain minä ja Virpi. Otettiin Sylville esineruutua..Melko kohtalainen suoritus..mutta ei kyllä edelleenkään järin hurraahuutoja voi huudella, miten se voi olla niin vaikeaa. Neljä limaista esinettä toi, mutta se viimeisen löytäminen oli kovin tuskaista.

Neiti Näpsä kävi metsässä syömässä nameja ja leikkimässä Virpin kanssa, pentu tykkää selkeästi enemmän leikkiä kuin syödä, hyvä niin. Yllätyin pennun reippaudesta, vaikka matoilikin ihan edessä, mutta leikki vieraan sujui mainiosti. Kauhistuin, kyllä kuinka kauas pentu uskaltautuu yksin..Nooh, hyvähän se vaan on..Onneksi palaa kutsusta kipin kapin.

Torstaina treenailtiin pennun kanssa sivulletuloja, kontaktia istumista, maahanmenoa, luoksetuloa ja leikkiä..Kivasti sujui.Syy on lomalla juhannuksen yli. Takajalat ihan tukossa...kurjaa

Juhannusta vietettiin perinteisesti Minnan ja Jepen mökillä, paikalla yhdeksän aikuista, yhdeksän koiraa ja kolme lasta. Todellinen sosiaalistamisleiri pennulle. Oli mukavaa, kiitosta taas Minnalle kutsusta. Marjo otti Näpsästä paljon kuvia, joten odottelen niitä kovasti.

Lauantai aamuna tehtiin mökillä Näpsälle lyhyt jälki metsään..Ei oikein keskittynyt toivotulla tavalla ja jätin aikas lyhyeksi sen treeniin, Treenailin luoksetuloa ja sivulle tuloa, kun niihin keskittyi paremmin.

Tänään aamulla sitten tottisteltiinkotona  aamulenkillä, häiriönä oli vastapäisessä saaressa haukkuva koira, mutta siitä huolimatta sujui ihan kivasti.

Ennen päiv ruokaa tein nurmelle talon päätyyn pikkujäljen. Ihan superisti meni, vaikka naapurin hoito terrierit yrittivät terrorisoida haukkumalla...Näpsä oli jäljellä tosi tarkkana..Samaan syssyyn tuli myös naapurin veteraani pariskunta rollaattori lenkiltä, jututtaa Näpsää, mutta penne ei kerenny niiden kaa seurustella, ku jälki oli kiinnostavampi..Näpsän mielestä jälki loppu liian aikaisin (noin kolme metriä), mutta jätin siihen...Hieno penne!!!!

Kotona isot koirat ovat sopeutuneet yllättävän nopeasti uuteen tulokkaaseen...Piisku jopa leikittää Näpsää, jos siihen tulee mahdollisuus..Sylvi tosin on sitä mieltä, että voitas viedä pentu takas, sinne mistä haettiinki...Sylvi poloinen..lellipennun paikka on siis vaarassa.

Tässä muutamia sekalaisia otoksia Neiti Näpsästä

Ylpeä Kepo

Söpö ku mikä...

Piisku iso-täti ja Näpsä

Herkkä hetki, eikä tietoakaan sukupolvien välisestä kuilusta...