Huomenna Minnan mökille kera Sylvin ja Näpsän! Make jää töihin ja Piiskun kanssa kotirintamamieheksi. Olen viettänyt Minnan kanssa seistsemän viimeistä juhannusta, joten aletaan puhua ja jonkinmoisesta perinteestä. Ja koiria riittää..Veikkaan tämän vuoden saldoksi 12 ja uih....Halmin ihanat huljat pennutkin on mukana, pieniä blue merle sheltti pentuja!

Tänään vetäsin pikaset treenit tossa illan hämyssä ja päätinkin, että juhannuksen missioksi otetaan nuo kepit, vaikka pidänkin viihtymisen, syömisen ja virvokkeiden nauttimista tärkeämpänä...No mut siellä on hyvin aikaa aamuisin treenailla, kun muut vielä nukkuu.

Noniin, mut siis tänään omassa rannassa kaksi keppi reeniä Näpsällä, molemmilla seisemän keppiä. Tokalla kierroksella taisin tajuta, miten saan sen paremmin palkkautumaan kepeistä (= annan sen tarjota nostoa paljon, paljon enemmän ekan noston jälkeen ja palkkailen niistä.) Mun mielestä meni hyvin, vaikka rannassa oli jonkin verran koiran ulkoiluttajia ja kävelijöitä..

Otin "omalla kentällä" vielä pienet tokot. Sylvi sai olla ekana.

- Ohjattu, meinas olla ääntä ja tohkeissaan, lähetin vapaamuotoisesti merkille, että olisi hiljaa. Sujui hyvin. Otin eka oikean noston ja siteen vasemman, molemmat hyvin.

- Seuraaminen pallo kädessä ja siinä paikan korjausta pyörimällä. Paikka liian edessä.

- Otin seuraamisesta suoraan z-liikkeet järkässä M-S-I, palkkasin istumiseen. Tää meni hyvin.

- Luoksetulo takapalkalla, pysähdyksineen..taisi hieman ennakoida, muutoin ok.

-  Kaket, istuminen seisomisesta edelleen hankalin, jumppailin sitä takapalkalla.

Hyvä fiilis, kiva pika-reeni.

Näpsän pikaset

- Merkkiä, voi että... Se on niin söpö! Se luulee, et sen pitää seistä ihan tikkana, ei haittaa näyttää hyvälle! Se oikein asettelee (säpäkästi tosin) etutassut merkin taakse. Voi toista.

- Kiertoa ja luoksetulon pysähdystä, sikamagee, lopetin kun alkoi onnakoimaan ja otin suoria. Testailin toimisko suullinen paremmin.

- Seuraaminen namilla ja ilman, hiukka piti auttaa ilman osiossa, ettei muutu lokin katseeksi. Mut ei paljoa, tosi hyvä. Koetin edelleen kävellä ripeästi.

- Jäävissä istumien oli hukassa, muutoin perussettiä.

- Paikalla makuu, joka myös kuuluu juhannus reeniin. Meni hyvin, pyöräilevistä pikkupojista huolimatta. Otin tosin tosi lyhyen aikaa.

- Luoksetulo leikkiä ja pyörimis-tempun opettelua, tääkin vois olla juhannus treenissä..

Juhannus treeniin siis: kepit, paikallaolo ja pyöriminen..siinä on jo paljon.

Ihanaa juhannusta kaikille, ottakaa rennosti ja pitäkää toisistanne huolta Ja rillittää pittää

ps. Piiskun varvas pysynyt paikallaan, huomenna eka paketin vaihto päivä.