Satu valmentamassa KPSHlaisia ja meilläkin koira paikka, joten reeniä pukkaa.

Ekassa osiossa otin tunnaria, ja vaikka oli haistelu namit, ni ei keskittyny kunnolla. Sitten piiloteltiin omaa hallin rojouhin ja otettiin useampi toisto niin, että lopulta vieraita oli kasoissa ja oma ympyrässä. Kerran tais tuoda tällasessä väärän..Ihan hyvä muistutus kummallekkin aiheesta haistelu..

Kerettiin viel ottaa ruutua, halusin näyttää Satulle, et Sylvi osaakin ettiä sitä paikkaa, mut ei ihan menny niinkuin piti..Pysähty ennen ruutua ja paikkakin oli ei niin hyvä. Palloa ruutuun ja sivulta lähetystä..Ihan ok nää. Ekalla merkillä päästi ääneen, keskeytin..Toiselle meni hiljaa ja sai merkin takana olleen pallon,

Tokassa osiossa metallin hiljaa nostoja, eka tavallisesti, siiten tuontia perille saakka ja sitten heitolla käskyllä ja ilman. Teki hyvin. Siitä rohkaistuneena koira seisomaan hypyn taakse kapulan eteen ja siitä nosto ja hyppy..nämäkin hiljaa! Ja eikun heittämään. Myös nämä sujuivat hiljaa. En muista kuinka monta toistoo otettiin, mutta arviolta MONTA! Lopetin treenin tähän.

Vein ruokkiksen jälkeen koiran kotiin ja oli pakko hiukka treenailla vielä pihassa. Otin tunnarin x 3 niin, että oma oli piilotettu ja vieraat pikku kasoissa ympärillä..Haisteli ja etsi hyvin omaa ja toikin kivasti..Jee!

Sitten ohjattua merkillä ja yhdellä kapulalla, ihme homma, merkillä tarjos maahanmenoa..noooh..yksi ääni pääsi nostossa muutoin teki hiljaa. Kapula aika lähellä merkkiä, otin ehkä neljä toistoa.

Kakeissa i-m muistuttelua ja tekniikka jumppaa.

Illalla vielä innostutttin Johanna, Riitan ja Mariannen kanssa treenaamaan yliopiston parkkikselle.

Seuraamisessa mietittiin käännöksien askeleita. Sylvin seuruu oikeastaan vain hitaassa hyvää, muutoin kyttäs merkkejä ja teki perusasennot vinosti..Korjailin namilla.

Ruutu oli vaikea, koska oli paljon häiriömerkkejä matkalla...Meni kuiteskin, sorruin kuitenkin jonkin asteiseen hinkkaukseen.

Luoksetulo dilema..Ennakoi pysähdyksiä ihan sikana, silti niitä pitäs treenata, kun ne on löysiä..Dear Eki....

Huomenna Satun treenit jatkuu..Lupasin näyttää kaket ja ohjatun..ja jos kerkeis ni tuon luoksetulon..